un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 26 septembrie 2019

26 Sep 2019  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

 

  6 comentarii

 1. aia cu dacia e tare, ar trebui si robotii sa aiba sindicatul lor sa ceara sa fie respectati!!

  altfel, angajatii aia de la dacia nu cred ca sunt compatibili sa ajunga sa lucreze in fabrici vestice, ce sa mai zic de o fabrica tesla :))

    (Citează)

 2. de fapt ai dreptate, aia de la tesla oricum fura la surube la montaj, ai nostri s-ar descurca de minune!!!

  GabrielG:
  Intr-o fabrica Tesla s-ar descurca, ca si aia lipesc masinile cu scoci.

    (Citează)

 3. Salutare.
  @Mihai si Gabriel: Din contra, operatorii de la dacia sunt super buni in ceea ce fac. Voi explica pe scurt: la Mioveni iese pe poarta fabricii o masina la 56-58 de secunde intr-o zi normala (fara incidente, care sunt foarte rare). Masinile sunt gandite pentru a fi asamblate rapid si facil insa cu toate astea oamenii din linia de asamblare sunt super solicitati si totusi sunt extrem de eficienti. Va recoamand sa va uitati la videoclipurile unor uzine unde se asambleaza masini mai scumpe sa vedeti ce relaxati sunt operatorii de acolo si cat timp au la dispozitie. La Duster, Logan, Sandero etc niciun operator nu are mai mult de 30-40 de secunde la un post de lucru normal.

    (Citează)

 4. Site-ul nu e cel mai bun, insa nu toti romanii au IKEA in oras.

    (Citează)

 5. Site-ul nu e cel mai bun, insa nu toti romanii au IKEA in oras.

  GabrielG:
  Intr-o fabrica Tesla s-ar descurca, ca si aia lipesc masinile cu scoci.

  De asta Model 3 e cea mai sigura masina din lume, si Model S cea mai rapida? (pt public, nu prototipuri)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus