un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 23 septembrie 2019

23 Sep 2019  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

 

  11 comentarii

 1. Ai o mica scapare la stirea cu Snapdragon 865, Qualcomm il va prezenta, nu Huawei.

    (Citează)

 2. – E folosit TiVo in Europa?
  – Disney+ a aparut de cateva saptamani. Deocamdata e gratis si are o gramada de continut, dar nimic nou. Daca nu lanseaza pe 12 noiembrie niste seriale sau filme, probabil ca nu o sa mentin abonamentul.
  – Google “uber stock price 5 years”. Enjoy.
  – Smart chestia asta cu Peloton. Pot sa confirm ca daca un device iti face un plan de antrenament si include obiective mici si rewards daca le atingi, o sa mentii antrenamentul ala mai usor si mai mult.

    (Citează)

 3. peloton, adica cum sa ajungi sa listezi orice pe bursa.
  e o god damn bicicleta de fitness, e mega cool pt generatia asta, yada yada.

  dar NU e de pus pe bursa.
  nu mai e nici bursa ce a fost odata, si apoi te miri ca dam in crize economice.

  mai erau niste hipsteri cu ochelari magici care filmau si au facut IPO.

    (Citează)

  • deci 2300 coco bicla plus 40 de coco pe luna abonament.
   eu am luat o bicla de spinning semiprofesionala, cu frana magnetica, facuta in Italia, cu 600 de euro. antrenamente de spinning sunt cu galeata pe YT. important sa vrei sa le faci.

     (Citează)

  • “important sa vrei sa le faci”

   Asta e problema principala. Daca reusesti sa motivezi leprele, iti vor da mai multi bani pentru hardware.

     (Citează)

 4. Nimic despre Lista câștigătorilor Emmy 2019 ?

    (Citează)

 5. pai e o alta mizerie care prinde doar la americani, se stie ca sunt mari consumatori de orice ca……..

  Giovani:
  deci 2300 coco bicla plus 40 de coco pe luna abonament.
  eu am luat o bicla de spinning semiprofesionala, cu frana magnetica, facuta in Italia, cu 600 de euro. antrenamente de spinning sunt cu galeata pe YT. important sa vrei sa le faci.

    (Citează)

 6. In Iasi cei de la Pegas i-au propus primarului un proiect de inchiriat biciclete si trotinete electrice dar Chirica i-a refuzat spunand ca face primaria un proiect din bani europeni, au trecut aproape 2 ani si nu a facut nimic.

    (Citează)

  • george:
   In Iasi cei de la Pegas i-au propus primarului un proiect de inchiriat biciclete si trotinete electrice dar Chirica i-a refuzat spunand ca face primaria un proiect din bani europeni, au trecut aproape 2 ani si nu a facut nimic.

   tot aia care au facut si in Bucuresti, au luat banii la oameni si apoi au disparut?

     (Citează)

  • Dap, tot “antreprenorii” , care au avut super business plan bazat pe “ne luam banii pe asigurari un an” si dupa aia mai vedem. Business romanesc

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus