un blog de Radu Dumitru

Robotesc și la canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Câteva articole interesante de citit astăzi – 8 septembrie 2019

8 Sep 2019  ·

GÂNDURI  ·

14 comentarii

Prea mulți bloggeri de travel au stricat piață. Printre rânduri, cineva spune că unii cumpără followeri și apoi pe baza numerelor obțin cazări gratuite în diverse locuri din lume, iar multe hoteluri celebre sunt asaltate de cereri de la travel influenceri.

Despre detectivii de mașini. Există oameni care încearcă să descopere și să recupereze tot felul de mașini rare și scumpe furate anterior, cum ar fi un Teardrop de 7 milioane de dolari. Sunt curios cum intri în meseria asta.

Viața cu face blindness. O femeie nu poate reține chipurile oamenilor, uneori nici pe propria mamă, și vorbește despre cum este să trăiești cu o astfel de afecțiune. Prosopagnosia se pare că ar afecta cam 2,5% dintre oameni, dar majoritatea nu-și dau seama. Știu, acum vă gândiți că uneori și voi vă întrebați dacă v-ați mai întâlnit cu o anumită persoană anterior sau nu.

Fotografii de la Burning Man 2019. E un festival în mijlocul deșertului, probabil numai cu oameni beți și drogați, dar îmi place cum se pregătesc cu haine și decorațiuni cât mai inedite.

Când se adună facturile medicale. O femeie care a stat în spital a început să primească o mulțime de facturi după ce a fost consultată de diverși doctori, fără să știe asta.

Prea multe vase de croazieră. Unele orășele nu mai vor să primească vapoare cu mii de pasageri de debarcă pentru câteva ore în zona lor.

Un astronaut este acuzat că a accesat ilegal conturile bancare ale partenerului. Așa că acum avem prima infracțiune săvârșită din spațiul cosmic.

Orașele s-au dezvoltat odată cu mijloacele de transport. Oamenii acceptă cam 30 de minute de navetă, așa că dimensiunea orașelor depinde de tehnologiile și transportul disponibil pentru a duce oamenii la muncă în acest timp.

Sony a aniversat 40 de ani de la primul walkman cu o expoziție. Am și eu un walkman Sony pe undeva, îl țin de nostalgie.

Fotografii de la surf.

Cum să fotografiezi portrete de femei. Nu-mi dau seama dacă-i la mișto sau nu. Considerând că este real, poate încercați totuși să găsiți și alte poziții decât acestea super-clasice în care se fotografiază mereu femeile.

Noile tehnologii ar putea crea detectoare de minciuni foarte performante. Întrebarea este dacă vrem așa ceva.

Despre Casa Albă pe 9/11 2001. Un avion se îndrepta spre Casa Albă, încercând să o lovească. Este vorba despre United 83, unde pasagerii i-au atacat pe teroriști și avionul s-a prăbușit în câmp.

  14 comentarii

 1. Permite-mi sa nu cred povestea aia cusuta frumos cu avionul care s a prăbușit în câmp.

    (Citează)

 2. Sa nu uitam si de cursa F1 de la Monza, cu Lecrec din pole.

    (Citează)

 3. Si eu mai pastrez walkmanul Sony. Admir in continuare ingeniozitatea si fiabilitatea producatorului

    (Citează)

 4. Eh, unii bloggeri isi fac si case (pasive) gratuit din reclama facuta facuta la materiale sau servicii. Bravo lor, mai trebuie doar prosti sa-i citeasca.

    (Citează)

 5. Tot nu ai înțeles, deși te faci ca vrei.

  Eu nu cred ca ajungeai sa citești în ziare ca avionul a fost doborat de armata.
  Armata sa doboare un avion cu cetățenii lor.
  Așa că o gogoasa de asta ca oamenii au făcut e mai ușor de consumat.

  Gaelex:
  Deja se cam prinsesera ce se intampla si stiau clar ca daca nu fac nimic oricum sunt morti. Daca nu il prabuseau ei, il dobora armata, pur si simplu nu il puteau lasa sa intre in Casa Alba.

  Oamenii pot face lucruri incredibile.

    (Citează)

  • Da Mihai stim, a fost inside job, kerosenul nu poate sa topească barele de oțel, clădirea era dinamitată dinainte de către dacii liberi de pe vremea lui Zamolxis.

     (Citează)

 6. Oamenii acceptă 30 de minute de navetă, cu excepția românilor, pe care 2 ore din Băneasa pina la birou nu ii deranjează.

    (Citează)

 7. Prima greșeală făcută pe pământ a fost de o femeie, acum și prima în spațiu la fel.

    (Citează)

 8. De ce deviezi de la miez?

  Nico:
  Da Mihai stim, a fost inside job, kerosenul nu poate sa topească barele de oțel, clădirea era dinamitată dinainte de către dacii liberi de pe vremea lui Zamolxis.

    (Citează)

  • Multumesc George. Mi-ai facut ziua si mai amara decat era.
   De parca n-am sti realitatea.
   Bineinteles mai putin cei 20% din total care functioneaza dupa pricipiul “dupa noi potopul’ sau sa “mulgem”acum cat putem, da-i dreq de privati.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus