un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 7 august 2019

7 Aug 2019  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

    13 comentarii

  1. Vom vedea dacă ulterior acestei fiscalizări a bacșișului angajatorii nu se vor mai grăbi să crească salariile.

      (Citează)

  2. In stirea cu Hyundai:
    The solar panels are expected to charge 30 to 60 percent of the battery per day. With six hours of daily charging, it could theoretically increase drivers’ travel distance by an extra 1,300 km (about 807 miles) per year.

    Nu ma duce pe mine capu? 1300km pe an, daca incarci bateria intre 30-60%zilnic?
    Ce autonomie are masina ? 7km?

      (Citează)

    • Mașina e doar hibrid, nu e vorba de încărcarea bateriilor pentru propulsie. Mai economisește diverse (alternator, aer condiționat etc.) astfel că rămîne mai multă baterie pentru partea de propulsie hibridă.

        (Citează)

    • Este masina hibrid nu full electric.

        (Citează)

  3. Sennheiser au inaugurat fabrica de langa Brasov.

      (Citează)

  4. Ratatii de la Raiffaisen isi lanseaza aplicatie de plati 😂

      (Citează)

  5. Să mor dacă înțeleg de ce fiscalizarea bacșișului reprezintă un avantaj pentru angajați si de ce cresc veniturile lor.

    A, btw, pe iOS, daca pronunti “punct”, “virgula” iti pune semnele de punctuatie respective. Nu e perfect, dar ca workaround merge.

      (Citează)

    • Singurul avantaj mi se pare ca, daca vor sa isi ia un credit, vor putea demonstra ca au un venit mai mare. Ah, si la calculul pensiei, daca vor opri CAS+CASS, deocamdata nu mi-e clar daca vor opri doar impozit (10%), sau vor considera venit salarial si vor oprii si contributii (41,5% in total).
      Ei mai ziceau ca in felul asta se vor asigura ca bacsisul va ajunge intr-adevar la chelner si nu il va opri patronul, dar cred ca patronii care opreau din bacsis nu se vor opri doar pentru ca acum trebuie sa il si declare. Cu atat mai mult cu cat inteleg ca masura este optionala, deci daca nu vrei, nu declari…

        (Citează)

  6. Partea asta cu bacsisul sta cam asa, f multe plati (peste 50%) se fac cu cardul si oha bacsis , asa ca oamenii erau nemultumiti
    Patronii ce sa faca , s-au zbatut sa poata melteanu sa isi ia ciubucu, ca de marit salariu oha

      (Citează)

  7. Cătălin Tănase:
    De ce ratați? :)

    Că există Apple Pay. Care este superior şi extrem de simpli de folosit.

      (Citează)

    • Apple Pay e pt iPhone. RaiPay la fel ca și alte aplicații similare de la ING, BT, etc este pt Android. Și asta pt ca Google Pay nu vrea in România.

        (Citează)

  8. Salut Radu,
    Gata cu mufa jack, au scos-o si din Galaxy Note!
    Cica, nu aveam loc sa punem o baterie mai mare din cauza mufei jack, dar am gasit loc de stylus care face cat 8 mufe jack puse cap la cap. (abureli la nivel inalt)
    Dar, trebuie sa admit ca imi place cum arata telefonu’.
    Mai putin gaura aia pt camera, as vrea sa faca macar un model de top fara camera frontala, macar pentru astia care nu isi fac selfie-uri din 5 in 5 minute.
    Poate vedem si un review la tine pe aici la Note 10+? Eu nu ma incumet sa platesc atat de mult pentru un telefon. Mai bine imi iau un ultrabook.
    Multa bafta!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus