un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 27 august 2019

27 Aug 2019  ·

ȘTIRI  ·

12 comentarii

  12 comentarii

 1. contractul asta cu mb pare a fi un fel de tratat de pace dupa licitatia castigata de turci

    (Citează)

 2. Citaro Hybrid e un diesel cu 3 bateri AA :) ajutor pentru start si recuperare. Minimum minimorum.

  https://www.busandcoachbuyer.com/mercedes-benz-citaro-hybrid/

    (Citează)

  • *baterii

     (Citează)

  • mda :(
   Nu inteleg de ce nu fac plug-in hibride pe autobuze, s-ar preta destul de bine incarcarea la priza nopatea si la capete de linie.

     (Citează)

  • @Octav, un model plug-in hybrid ar insemna costuri mai mari de productie (baterii mai mari, motor mai puternic, sistem , un convertor de capacitate mai mare).
   Gasesti explicatia celor de la Mercedes in link-ul postat de Cosmin.

     (Citează)

 3. Daca ai locui în Timișoara în apropiere de Continental, nu ai mai spera atâta sa nu se închidă, din contra. Am lucrat acolo câteva săptămâni, am văzut rabat la calitate cat cuprinde, anvelope descentrate care sunt rejectate de senzori, li se schimba codul de bare de pe talon și se aruncă înapoi pe bandă până păcălesc senzorii, în secția de vulcanizare unde se formează anvelopa, era ceață neagra, nu vedeai la 5 m in față și un miros greu, ajungeam acasă și după ce făceam duș nu ieșea mirosul de anvelope din piele.

    (Citează)

 4. Sper ca fenix 6 nu e mult mai bun decat 5. M-as oftica putin.

    (Citează)

 5. Poate se închide Continental Brașov, să nu mai parcheze angajații pe locurile altor fabrici.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus