un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 20 august 2019

20 Aug 2019  ·

ȘTIRI  ·

17 comentarii

Oferte de la Stock Busters:

Samsungul este poate cel mai performant de pe piață, cu aproximativ 3000 MB/s, Intel-ul este ceva mai lent (1000 MB/s), dar bun oricum. Asigurați-vă că aveți port compatibil.

  17 comentarii

 1. Castile alea sunt la precomanda de pe la inceputul lui august. Initial au avut 15 august termen de lansare dar aparent acum e undeva prin septembrie.

    (Citează)

  • Eu acum m-am gândit să le caut și le-am văzut acolo. Cred că au stocuri mici, review-urile sunt foarte bune și cred că e cererea mare în străinătate.

     (Citează)

  • Probabil ca da. Si pe amazon in ziua de 15 au aparut ca shipping prin septembrie. Or fi amanat putin lansarea in Europa. Si eu as vrea sa le iau.

     (Citează)

 2. Salutare.
  Îmi recomanzi un SSD pentru desktop cu tot cu accesorii, fiabil și ieftin, de minim 240GB?
  Mersi.

    (Citează)

 3. Daca eMAG a crescut comisioanele pentru toti, este OK, au costuri si trebuie sa si le acopere.

  Dar daca eMAG a crescut comisioanele doar pentru Altex, nu mai e OK. Iar daca Altex poate dovedi ca doar lor eMAG le-a inasprit conditiile, au un caz de mers in instanta.

  Pentru ceva similar ca principiu Microsoft si-a luat amenda de la UE, pentru ca nu a oferit alternative la browser-ul sau din Windows.

    (Citează)

  • Mă îndoiesc că în instanță poți câștiga. eMAG poate cere orice comision vor ei, că se negociază individual.

   Toată retragerea pare o acțiune de PR, de fapt, ca să arate că ei sunt foarte dedicați prețurilor mici.

     (Citează)

 4. “Twitter nu mai acceptă reclame de la agenții de presă de stat.”
  Asta m-am gandit si eu ca va fi solutia dupa ce am vazut filmul “The Great Hack”, apoi cineva a zis “ok, si ce nu pot cumpara reclame prin alte firme…”

    (Citează)

 5. Bune tare căștile de la Sony. Degeaba plâng unii că nu aptx că cu Ldac ele sunt facute foarte bine și oricum majoritatea plângăcioșilor asculta MP3 uri. Când ați ascultat ultima oară o piesa în format DSD ?

    (Citează)

 6. Andrei:
  Probabil ca da. Si pe amazon in ziua de 15 au aparut ca shipping prin septembrie. Or fi amanat putin lansarea in Europa. Si eu as vrea sa le iau.

  Amazon.fr nici nu le mai listează. Am avut norocul sa le iau de la ei cu preț sub 200€. Le.a dispărut stocul intr.o ora

    (Citează)

 7. nwradu:
  Cam lent acel A400.

  Dacă vrei un sweet spot pentru performanță, ia un ADATA SU650 sau un SU800 sau un Samsung 860 EVO, în ordinea crescătoare a performanței.

  https://www.pcgarage.ro/cauta/su650
  https://www.pcgarage.ro/cauta/su800
  https://www.emag.ro/solid-state-drive-ssd-samsung-860-evo-500gb-2-5-sata-iii-mz-76e500b-eu/pd/DBN899BBM/?ref=fam#500-GB

  Dacă vrei cât mai ieftin, merge și acel Kingston. Dacă vrei accesorii, adică o tablă de montare în desktop, vinde PC Garage unele în caz că nu primești inclus cu SSD-ul (puține includ adaptor)

  https://www.pcgarage.ro/accesorii-carcase/a-data/adaptor-ssd-25-inch-la-35-inch/

  Sfatul meu este să iei de 512 GB orice ai alege.

  necunostinta de cauza dauneaza grav plictiselii.
  va ajut eu:
  https://www.pcgarage.ro/ssd/hp/ex950-512gb-pci-express-30-x4-m2-2280/
  cel mai bun raport pret/gb+viteze scriere/citire.
  cu placere.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus