un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 13 august 2019

13 Aug 2019  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

Instagram: Lyo.

Plus asta:

  14 comentarii

 1. We got pussy on Instagram! Haters gonna h8.

    (Citează)

 2. FYI – Ieri pe facebook, BCR a anuntat lansarea oficiala a George Pay, pentru Android.

    (Citează)

 3. Omagaaad! Inca o trotineta electrica? Super! Sper ca e d-aia care se parcheaza in mijlocul strazii sau trotuarului.

    (Citează)

  • Oau, Mercedes/Dacia/Ford, au mai lansat un model de masina. Sper ca e d-aia care se parcheaza in mijlocul strazii pe avarii!

     (Citează)

  • Comparatia e corecta si inteleg ce vrei sa zici. Dar orasul in care lucrez se umple vara de trotinete pe care retarzii le lasa peste tot, lucru care ma enerveaza. Asa ca nu-mi pasa daca ai dreptate sau nu.

     (Citează)

 4. La faza aia cu site îl SRI am citit pe undeva că se vedea prin cod pe undeva de Eduard Helvig. Deci nu cred că e refolosit layoutul ci au copiat pur și simplu site ul

    (Citează)

 5. Ne entuziasm aiurea ca s-a interzis folosirea telefonului la volan. Chestia asta era de mult contravenție, dar nu e nimeni care sa aplice:

  10. efectuarea de catre conducatorul unui vehicul a unor activitati de natura a-i distrage atentia de la conducere ori folosirea instalatiilor de sonorizare la un nivel de zgomot care afecteaza deplasarea in siguranta a lui si a celorlalti participanti la trafic;

    (Citează)

 6. Tumblr cica s-ar fi vandut pe 10 milioane (sau chiar pe 3 zic unii). Dupa ce fusese cumparata cu peste 1 miliard. Au ajuns si astia ca Diigo, Stumbleupon si altii, de care s-a ales praful. Si-au mai si batut un cui in testicole anul trecut cand au interzis pornache, au fugit multi useri atunci… iar astia de la Tumblr au ramas cu degetu’n gura.

    (Citează)

  • Cica ar fi cea mai scumpa achizitie facuta de Automattic pana acum, si cum numai despre Woo Commerce se stie pretul, si ala a fost 30 milioane USD, trage tu concluzia.

     (Citează)

  • 1.000 milioane > 10 milioane
   1.000 milioane > 30 milioane

   Indiferent de pretul de vanzare, diferenta fata de pretul de achizitie este enorma.

     (Citează)

 7. On topic:

  S-a mai explicat ceva legat de aparitia vietii.

  In primele oceane, acizii grasi se aduna laolalta si formeaza automat primele proto-celule – niste membrane care formeaza peretii celulei si formeaza o bula protejata de restul oceanului.

  Problema era ca in interiorul celulei tb ca pentru aparitia vietii sa existe ioni de magneziu etc, care distrug peretii. Deasemenea, sarea din ocean distruge imediat membrana, si de aceea ipoteza a fost ignorata.

  Ce s-a descoperit este ca daca in interiorul membranei intra cumva, din intamplare, niste amino-acizi, membrana devine automat impermeabila la actiunea sarii SI poate retine in interior ioni de magneziu.

  O bula cu membrana de acizi grasi si care a capturat intamplator niste amino-acizi e un laborator plutitior in care poate incepe evolutia celulei.

  https://www.theatlantic.com/science/archive/2019/08/interlocking-puzzle-allowed-life-emerge/595945/

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus