un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Principalele știri despre jocuri de la Gamescom 2019

23 Aug 2019  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Sony a cumpărat Insomniac Games. Este studioul care a dezvoltat jocul Spider-Man, de mare succes, și seria Ratchet & Clank.

Google a dat mai multe detalii despre viitorul serviciu Stadia. Cyberpunk 2077, un joc așteptat cu mare interes, va fi disponibil în platforma de streaming Stadia, împreună cu Watch Dogs Legion, viitorul joc din seria Watch Dogs. Au mai anunțat și Darksiders Genesis, Orcs Must Die 3, Mortal Kombat 11, Doom Eternal și altele.

Death Stranding a arătat 6 minute de gameplay. Le vedeți mai jos, iar jocul rămâne la fel de creepy precum era anunțat din trailerele anterioare.

Everspace 2 a fost anunțat, dar va fi lansat prin 2021. Joc eu acum Everspace 1, un simulator de luptă în spațiu, dar nu are mare legătură cu stilul din Freelancer sau Freespace. Everspace este un joc arcade, pilotezi o navă prin mai multe sisteme și trebuie doar să ajungi la capăt, învingând obstacolele și inamicii din fiecare sistem.

Ești clona unui pilot, așa că, atunci când mori, o iei de la capăt, dar cu niște skilluri îmbunătățite ce te vor ajuta să treci mai ușor prin respectivele niveluri (tip de joc numit rogue-like). Toate sunt generate aleator și arată bine, dar nu mi s-a părut genul pe care merită dat mai mult de 10-15 euro.

Comanche este un joc multiplayer cu elicoptere de asalt și avioane de luptă. Acum vreo 20 de ani a existat un alt Comanche, cu o grafică bună pentru vremea de atunci. Nu-mi place ce văd, pare un World of Warplanes cu elicoptere.

Need for Speed Heat are un trailer cu gameplay:

Desintegration pare un joc interesant. Este un shooter SF în care se pare că pilotezi un fel de hover-motocicletă înarmată și comanzi și niște trupe pe lângă ea. Probabil că le dai ordine, ai diverse puteri cu care-i ajuți sau participi direct la luptă. Pare ceva gândit pentru multi-player și loot boxes, dar are și campanie single-player.

Final Fantasy 8 remastered va fi lansat pe 3 septembrie. Este un joc bun, cu o poveste mișto, în opinia mea pe locul doi sau trei în toată seria. Îl voi rejuca cu plăcere.

Dell a lansat un monitor de 55 de inchi, OLED, 4K la 120 Hz. Credeam că va fi un concurent pentru acel HP certificat G-Sync Ultimate, dar nu este, nici măcar nu suportă HDR.

Predator Hunting Ground pare a fi un shooter cu potențial, unde o echipă de soldați vânează predatori prin junglă. Dacă-l echilibrează bine, ar putea fi un hit.

Sega va lansa Humankind în 2020, un fel de clonă de Civilization.

PUBG a anunțat că va adăuga crossplay între Xbox și PS4

  3 comentarii

 1. Era si timpul ca seria Civilizatiei sa aiba concurenta.

    (Citează)

 2. Need for speed e un fel de Tânăr și neliniștit, trebuie sa se oprească

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus