un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Îmi plac clipurile #bottlecapchallenge

7 Aug 2019  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

10 comentarii

Niște oameni nu mă cred când spun că clipul de mai jos este fake, deși este bună ideea și clip bine realizat. Așa că am zis să văd cum gândesc și alții: ce indicii arată că este trucat? Pe care le observați?

Dintre alte #bottlecapchallenge, are și MApN una mișto pe Facebook:

Iată și unul foarte NSFW (wait for it):

Dacă vreți să falsificați un clip de acest fel, mai jos găsiți un tutorial care explică ce trebuie făcut:

    10 comentarii

  1. parerea mea de neavizat si de ne-expert in trucaje video este umbra balonului ce vine spre sticla, felul in care bate vantul copacii aia de pe fundal si picatura aia ce se prelinge pe sticla

      (Citează)

  2. Sunt uimit cum generațiile astea idioate produc constant chestii cat mai idioate.

    A început cu ice challenge apoi cu ceva dans.
    Sper la ceva în care sa și rupă capul cat mai multi, în speranța că poate se face selecție naturală și scăpăm de mizeriile astea

      (Citează)

  3. Marius Popescu

    07/08/2019 la 5:17 PM

    Mihai, te susțin în totalitate… Dar după ceva anișori de viață am învățat că prostii sunt ca și curvele sau buruiana: omori unu și răsar 10 ))))

    Singurul sfat ce îl pot da: prostii sunt un capital!!!

      (Citează)

    • Nu sunt prosti, sunt oameni care-si traiesc viata. Doar celor grei de cap li se par astea “prostii”, adica noua, in Romania, in estul Europei, pe unde suntem mai ocupati cu greutatile zilei de maine si incrancenati pe orice subiect. Cand vedem ca altii se distreaza ii catalogam “prosti”, fara sa realizam ca oricum viata trece, cu aia distrandu-se si cu noi ocupandu-ne de chestii “serioase”.

      Lumea se schimba incontinuu, si de fiecare generatiile ramase in urma ii catalogheaza pe tineri drept “prosti”, uitand ca la randul lor erau de rasul batranilor.

        (Citează)

  4. Traiectoria dopului după impactul cu mingea….

      (Citează)

  5. ma jucam, dar nu ma filmam sa ma pun pe internet si nici nu faceam un “insta” cand ma jucam.
    basically da, orice prostie faceam nu o share-uiam cu tot internetu, sa vada cand sunt de bou vagon.

    C:
    Mihai, voi va jucati verde stop care mi se pare mult mai idiot decat orice challenge sau flash mob dintr-asta

      (Citează)

    • Faptul ca nu te filmai nu te facea mai putin prost, sper ca realizezi asta. Si nu te filmai pentru ca nu aveai cu ce… :)

        (Citează)

  6. Blogul cu cel mai mare procent al comentariilor de tip ‘hate’.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus