un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

FIFA 20 va avea echipele și jucătorii din Liga 1

28 Aug 2019  ·

TEHNOLOGIE  ·

13 comentarii

Cei de la Electronic Arts au anunțat că FIFA 20 va include oficial Liga 1 de fotbal din România, cu licența LPF. Vor fi echipele din Liga 1, tricourile lor reale, mingea oficială a LPF, stadioane simulate cu public cu steaguri reale, ba chiar și vreo trei jucători cu fețele mapate, cel mai titrat fiind Țucudean*.

Asta este o veste bună, fiind prima oară când toate acestea sunt integrate într-un joc FIFA. Nu știu dacă va crește vânzările, că nu cred că lipsa Viitorului este un deal breaker, dar parcă simt că intrăm și noi pe harta normalității în astfel de privințe.

FIFA 20 va include și un mod de joc numit Volta, adică ceea ce eu în copilărie numeam miuță. De fapt, este foarte asemănător cu un joc mai vechi numit FIFA Street, adică Volta se joacă în echipa de la 2 vs 2 până la 5 vs 5 pe terenuri mai mici și cu reguli mai simple, asemănător cu fotbalul de sală.

Pare ceva de jucat rapid și s-ar putea să fie mai distractiv decât meciurile clasice de pe stadioane clasice. Vedem pe 27 septembrie, când se va lansa jocul, iar o versiune demo ar trebui să apară, ca de obicei, cu vreo două săptămâni înainte de această dată.

Ce-i nou în gameplay puteți citi aici, iar mai multe despre Volta aici.

*Semi-fun fact: cei de la EA Sports au mizat pe Țucudean ca vedetă. Jucătorul lui CFR a anunțat acum câteva zile că se retrage temporar din fotbal după probleme cardiace și două intervenții la inimă la care a fost supus în acest an, pentru a vedea dacă își va putea continua ulterior cariera de fotbalist sau nu. Asta e, contractul cu EA Sports probabil a fost semnat acum multă vreme.

    13 comentarii

  1. daca te bagi in troaca (aka liga 1), te mananca porcii!

      (Citează)

  2. Văd că Țucudean e anunțat titluar de GSP, deci probabil că s-a răzgândit.

      (Citează)

  3. Daca nu ma insel pe 12 sept apare demo

      (Citează)

  4. am vrut sa zic ca o sa creasca vanzarile acum la fifa, dar fanii steaua nu par sa fie genu care sa dea bani pe un joc.

      (Citează)

    • Care fani? Ca au mai multi spectatori in fifa decat pe stadion. Bine, cred ca e valabil pt toate echipele din RO, in FIFA au stadioane misto si tribune pline.

        (Citează)

  5. placerea tuturor jucatorilor de fifa sa joace cu echipe de 1 stea jumate.
    fc clinceni ftw

      (Citează)

  6. Nu mai au ce optiuni noi sa bage si au revenit la fotbal in sala, cum era in Fifa 98, probabil cel mai bun Fifa de pana acum.

      (Citează)

  7. Mie nu mi se părea un deal breaker lipsa Ligii 1, că eu oricum jucam cu Barcelona sau Italia sau alte echipe de acest gen. Dar na, poate pentru unii contează.

      (Citează)

  8. Cică special pentru Romania o să fie și un mod Cooperativa. Poți să joci cu avatarele lui Halagian sau Dumitru Dragomir, dacă ești bun poți să câștigi un expansion back in care deblochezi Flacăra Moreni.

      (Citează)

  9. Galeriile (alea putine) o sa strige “Hotii! Hotii!” cand arbitrul da un fault impotriva gazdelor iar in echipa legendelor o sa fie Rica Raducanu care o sa iasa de nebun din poarta.

      (Citează)

  10. De ce sigla Voluntari are o ancora pe ea??

      (Citează)

  11. Radu, de ce zici in articol de “lipsa Viitorului” ?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus