un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câteva articole interesante de citit astăzi – 4 august 2019

4 Aug 2019  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

Călătoria Electric România. Un grup de jurnaliști auto au dat o tură prin România cu mai multe mașini electrice. Eu am urmărit ce a scris Adrian Mitrea despre fiecare.

Ce faci pentru niște reality check. Adică ce faci ca să afli și ce zic oamenii din afara bulei tale, de obicei mult mai numeroasă. Eu am avut o surpriză zilele trecute, într-un hotel în care nu aveam Digi24, și am văzut ce telenovelă, ce spectacol grotesc, cu scandal și ceartă și înjurături, este pe alte posturi ce tratează acest subiect.

O influenceriță din Rusia a fost găsită moartă. Într-o valiză, că-i genul acela de caz.

Un tânăr de 19 ani a deschis focul cu un AK-47 la un festival din California. A omorât un alt tânăr de 20 de ani, o fată de 13 ani și un copil de 6 ani. Criminalul a fost omorât de poliție și nu știm de ce a făcut asta.

Playboy reînvie, dar un pic diferită. Management nou, nuditate, fără nici un Hefner în echipă.

440 de copii au murit din 1998 încoace uitați în mașini lăsate la soare. Statistica este din SUA. Articolul analizează mecanismele memoriei ce te fac să uiți de acest pericol sau de faptul că ai copiii în mașină.

Controverse după ce un artist indian rupe un record YouTube, dar o face cumpărând publicitate.

Old Town Road devine melodia care stă cel mai mult pe nr 1 în Billboard. Și când te gândești că la început nu au vrut să o accepte în topul Country.

Ed Sheeran are turneul cu cele mai mari încasări. Un an și jumătate pe drumuri, 737 de milioane de dolari încasări. Doar în Franța s-au dus peste 7 milioane de oameni la concerte.

Americanii au cheltuit 71 de miliarde de dolari la loterie în 2017. Ca și la noi, cei mai săraci oameni sunt cei are joacă des. Sunt curios care o fi la noi suma jucată.

Fiul lui Osama bin Laden a murit la început de an. Nu se știe exact cum și din cauza cui, dar era văzut ca succesorul său la conducerea organizației teroriste. Bin Laden are între 20 și 26 de copii, că avea mai multe neveste.

Despre claw machines. Știți acele jocuri de noroc cu macarale ce încearcă să ridice un maimuțoi dintr-o grămadă? Au șansa de reușită reglată, inclusiv cât de des îl “scapă” din greșeală, erorile la manevrare, forța de apucare șamd, exact cum și păcănelele sunt aranjate/reglate.

Englezii au redus consumul de pungi de plastic. Doar 549 de milioane de pungi au fost cumpărate anul trecut, dar asta este bine. În medie, clienții cumpără 10 pungi pe an față de 140 de pungi pe an în 2014.

Ninja trece de la Twitch la Mixer. Un streamer celebru de Fortnite, care făcea și 500.000 de dolari pe lună, schimbă platforma. Mă întreb cu cât l-a plătit Microsoft pentru asta., având în vedere că Electronic Arts l-a plătit cu 1 milion de dolari pentru o zi de gaming.

Happy Hours la eMAG.

Formula 1 Ungaria începe la 16:10.

    12 comentarii

  1. Vezi ca rămâi in urma cu mass shooting-urile in SUA. Deja a mai fost unul

      (Citează)

  2. Sa zici de ceva în SUA e ca și cum ai zice de hamsteri în toată europa, îți dai seama ca vorbești de o bucata întreaga de continent? nu de ceva de dimensiunea Bucureștiului la care probabil te gândești ca și comparație.

    Nico:
    Vezi ca rămâi in urma cu mass shooting-urile in SUA. Deja a mai fost unul

      (Citează)

  3. E ok. Abia aștept sa se trezească experții noștri romani care sa dezbata aici legea armelor din SUA

    Nico:
    Mai verifica știrile o data.

    Nu e vorba de dimensiune.

      (Citează)

  4. Ar trebui sa faci un Top 20 românce pe care ai dori sa le vezi in Playboy.

      (Citează)

  5. Aia cu influencerița văd că a ajuns la un alt nivel. Probabil a schimbat tabăra sau nu a livrat traficul promis. Draq știe în ce s-a băgat, mai bine promova tipul ăsta de produse, gen lamiaborsa.ro … parcă aveam și noi valize peste valize acum 20 de ani.

      (Citează)

  6. Și? Nimic despre Untold? Aștepți pana la final sa vezi dacă baga o manea?

      (Citează)

  7. De fiecare data cand un white nationalist trage intr-o multime, imi dau seama ca adevaratul pericol sunt antifa si SJW si ar trebui sa ne concentram pe asta pentru ca extremismul nationalist nu exista.

      (Citează)

    • normal ca nu exista, astia care trag o fac pentru ca snoufleicsii de tot fel ii fut la cap in continuu cu cacaturile lor si evident ca la un moment dat te enervezi.

      asta se intampla cand nu esti lasat sa spui pe internet ce crezi tu despre negri, mexicani, musulmani si restul! asta se intampla cand libertatea de exprimare este limitata!

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus