un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

BMW X7 a apărut în România

12 Aug 2019  ·

AUTO  ·

19 comentarii

Am văzut un BMW X7 prin București. Avea numere temporare de Iași, de fapt, așa că poate este de acolo.

Mă așteptam să pară foarte mare, pe modelul SUV-urilor premium americane, dar X7 nu este chiar atât de masiv. Era un X5 pe lângă el și, deși X7 este mai mare, nu pare semnificativ mai mare. Nu mă înțelegeți greșit, este o mașină uriașă la 5,15 metri, dar mă așteptam la… nu știu, o stâncă.

M-am dus special în față ca să văd grila caracteristică BMW, care-i supradimensionată pe acest model, și nu mi s-a părut nici ea deranjant de mare, așa cum poate că o făceau să pară imaginile de la lansare. Se potrivește cu gabaritul mașinii.

În interior nu m-am uitat, că n-am vrut să fiu ăla dubios care se holbează în mașinile oamenilor necunoscuți, așa că nu știu dacă avea doar două scaune pe rândul doi sau proprietarul a ales echiparea cu trei scaune. Pentru o prezentare mai bună, vedeți clipul de mai jos și jucați-vă cu configuratorul BMW de pe site-ul oficial, unde prețurile încep de pe la 87.000 de euro. Am configurat și eu unul, așa că dacă cineva are 96.000 de euro să-mi dea cadou, știu ce să fac cu ei!

  19 comentarii

 1. de ce nu sunt surprins ca te uiti la Doug DeMouro?

    (Citează)

 2. esti printre aia 1% care nu au o problema cu grila aia imensa, lucky you.

  altfel, e un animal de masina, daca nu ai 7 copii chiar nu ai ce face cu masina asta, mai bine iti iei autobuz.

    (Citează)

  • Este o limuzină sub formă de SUV. Dacă oamenii fără 7 copii au ce face cu un seria 7, au ce face și cu un X7. În plus, cred că se va vinde foarte bine în anumite piețe precum SUA sau lumea arabă, unde se preferă SUV-uri mari.

     (Citează)

  • Lumea arabă, care e etalonul bunului gust…
   Asta e această hardughie: un șifonier țigănesc.

     (Citează)

 3. inca de la primele imagini cu el am zis ca e ORIBIL design-ul cu spume. acum confirm din nou. X6 ramane SUV-ul pe care l-as lua daca banii m-ar da afara din oras.

    (Citează)

 4. e facut pentru piata din US, unde sunt suv-uri mari.

    (Citează)

 5. ca tinuta de drum bate la fund un G Klasse de ex. si nu ma luati cu “ba, G-ul e offroad veritabil”, da ok, sigur faci offroad cu o masina de o suta de mii, mai ales dupa de ii pui roti de supercar si o cobori.

    (Citează)

 6. Ce se intampla in Iași ? Acolo este si un Bentley Bentayga tunat ce costa vreo 250k euro.

    (Citează)

  • Sunt în toate orașele. Inclusiv în cele mici poți găsi Lamborghini și Ferrari. Oriunde este un oraș, e un afacerist care obține contracte mari din ceva sau pur și simplu unul care câștigă bine din buticuri cu suc.

     (Citează)

 7. Masina perfecta pentru cocalari si mediul bugetar.
  Da “pe alb” nu este?

    (Citează)

 8. sa aiba noroc si sanatate in state (perfect de acord ca acolo ar merge) si emirate.
  pana atunci, la noi e tanc cu care faci max damage, uitate ce rugina umbla pe drumuri.

  nwradu:
  Este o limuzină sub formă de SUV. Dacă oamenii fără 7 copii au ce face cu un seria 7, au ce face și cu un X7. În plus, cred că se va vinde foarte bine în anumite piețe precum SUA sau lumea arabă, unde se preferă SUV-uri mari.

    (Citează)

 9. Și-a luat Marian Oprișan altă mașină din salariul de primar și din banii lu’ mă-sa pensionara?

  Avea numere temporare de Iași

  Bă, ce ghinion, am greșit… înseamnă că e mașina mezinului Chirică, din moment ce are viloaie, de ce să n-aibă și Biemve, nu?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus