un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Telekom lansează cartela-abonament Mobil Nelimitat disponibilă în Mega Image

3 Jul 2019  ·

TEHNOLOGIE  ·

23 comentarii

Telekom a lansat astăzi cartela Mobil Nelimitat (6 euro/lună, totul nelimitat, include și 100 de minute în roaming internaționale), și o vând “la raft” în Mega Image/Shop&Go printr-un parteneriat exclusiv, plus în magazinele proprii Telekom.

Partea și mai interesantă: cartela poate fi ulterior transformată în abonament, dacă vrei asta. Mi se pare un pas important pentru piața noastră, unde acum cartelele prepay beneficiază de oferte mult mai bune decât abonamentele.

Cartela asta Mobil Nelimitat se activează imediat după introducerea în telefon și apelarea numărului 1234. Pentru a păstra oferta după primele 30 de zile sau pentru a face trecerea la abonament trebuie accesat Telekom.ro/vreaunelimitat.

Se pare că un studiu de piață a arătat că românii vor că astfel de servicii să fie disponibile inclusiv în supermarket (la botul calului, cum zic eu), așa că a durat o lună și jumătate de la idee și până la punerea în practică.

Am sperat că la conferința de presă se vor pune întrebări și despre zvonurile privind retragerea din România, dar nu s-a zis nimic pe acest subiect. Adică mă așteptam ca cei din Telekom să nu comenteze, dar nici măcar nu a fost vreo întrebare pe subiect.

    23 comentarii

  1. Mi se pare o idee foarte bună. Verifici daca serviciile sunt ok si poti trece la abonament la un pret excelent. Eu am luat de la ei acum ceva timp o cartele de 5 € si am trecut-o pe abonament după vreo 2 luni. M-a surprins plăcut calitatea semnalului 4G. Cam aici se face azi diferenta intre companiile gsm. Da, stiu, niciuna nu e perfectă. O sa sara unii pe aici cu critici, cu probleme, care e mai tare, mai rea etc.

      (Citează)

    • STS si SRI au fost de acord? acum ca poti sa cumperi servicii de telecomunicatii fara vreun act de identitate…cred ca toata lumea de de acord ca sim-urile nu se folosesc doar pentru video 480p nelimitat, da?

        (Citează)

    • Mihai Dobre, ai verificat link-ul acela? Cartele poți cumpăra oricând și de oriunde fără a prezenta CI. Ba chiar uneori le primești la diferite promoții. Când treci pe abonament e alta treaba.

        (Citează)

  2. Problemele despre care nu se vorbește în reclame la NET NELIMITAT de la telekom:

    La orice abonament și orice cartela, ai netul limitat pentru conținutul video la 1.5 Mbps și la rezoluția 480p
    De unde știu ei care-i conținut video, nu cumva îmi spionează traficul ?
    La fiecare abonament ai ceva trafic inclus, însă ca sa-l folosești, și sa poți sa te uiți la video mai mare de 480, trebuie sa dezactivezi Bonusul Net Nelimitat. Intuitiv nu?

    Deci pana la urma e cam limitat.
    Am un printscreen de pe siteul lor dar nu stiu cum sa il atasez. Asta ca sa nu ziceti ca vorbesc in dodii.

      (Citează)

    • Nu, ai dreptate, dar asta cu limitarea video este de mai bine de un an în oferta lor nelimitată. Este o chestie deja clară, în opinia mea. Dacă vrei nelimitat și pe video la mai mult de 480p, nu dai 6 euro.
      Traficul tău trece prin serverele lor și este banal de simplu de determinat ce-i video și ce nu.

        (Citează)

    • Daca site-ul e https corect facut, cum determina rtl ce tip de trafic faci ? nu cred ca raporteaza ca te uiti la un film sau downloadezi o distributie linux. Nu e domeniul meu, sunt curios.

        (Citează)

  3. ???

    Ăștia n-au făcut bairam cu Digi, Vodafone (sau Orange?) și cu niște ruși ca să dispară de pe piață?

      (Citează)

  4. Vrei sa spui ca Orange lanseaza cartela… :D

      (Citează)

    • Zvonurile sunt că Digi vrea partea de mobil și Orange cea de fix. Personal cred că DT vrea să vândă compania întreagă, nu pe bucăți.

        (Citează)

    • nwradu:
      Zvonurile sunt că Digi vrea partea de mobil și Orange cea de fix. Personal cred că DT vrea să vândă compania întreagă, nu pe bucăți.

      Băieții deștepți și cei cu ochii albaștri ce-au spus?

        (Citează)

  5. O miscare de-a dreptul revolutionara!

      (Citează)

  6. Mega Image de la mine din zona este colantat cam de 2 saptamani cu Telekom, deci nu le-a luat o luna si jumatate.

      (Citează)

  7. Eu chiar nu văd nimic revoluționar. Și până acum puteai lua cartelă de la orice operator și s-o treci pe abonament când dorești. Faza cu nelimitatul la 5 și 6 euro e de vreun an, și la prepay și la abonament. Singura noutate e că acum găsești cartelele și la Mega Image…

      (Citează)

  8. Oamenii de pe ambalaj sunt falsi. Nu am vazut niciodata pe cineva sa se bucure in halul ala pentru o cartela! Arata de parca ar fi castigat la loto. Cei care le iau banii pentru publicitate ar trebui sa-si faca treaba mai bine. Un astfel de ambalaj mai degraba te face sa pleci decat sa iei cartela de pe raft…

      (Citează)

    • perfect de acord, nici la orgasm nu faci fata aia sau pt gagica – nici la o de aia de negru nu-ti rupi maxilarul sa deschizi gura asa mare.

      altfel…
      “dar nici măcar nu a fost vreo întrebare pe subiect.”

      PAI EVIDENT, ca au fost toti piscotarii.
      unul independent ar fi avut chestiile necesare in pantaloni sa ii intrebe direct ca ba, plecati din ro ori ba.

        (Citează)

    • Dar ce zici de “Hai netliberare”? O campanie care a avut ca tinta tinerii, adica publicul care nu a prins serviciul militar obligatoriu. Bani aruncati aiurea pe publicitari expirati din Leo Burnett si alte agentii.

        (Citează)

  9. Păi dacă ai fost la conferința de presă, de ce nu ai întrebat chiar tu?

      (Citează)

  10. Nu au lansat-o chiar azi, ieri am vazut cartela la Shop&Go-ul non-stop din West Gate. 29.99 de lei.

      (Citează)

  11. Gaelex:
    Mega Image de la mine din zona este colantat cam de 2 saptamani cu Telekom, deci nu le-a luat o luna si jumatate.

    E vorba de intreg procesul de lansare, de la aprobarea memo-ului intern, contaactat supermarketuri (care vrei, ba?), negociat contractul, tiparit materiale promotionale, colanţii aia despre care spui si asa mai departe. Asta ce ai zis tu fu din putul gandirii.

      (Citează)

  12. Astia nu stiu ce sa mai scoata ca sa atraga macar cativa mușterii.

      (Citează)

  13. Am fost abonat la doamna Vodafone de pe vremea când era domnișoara Connex. Primăvara asta am renunțat la contract și am trecut la cartelă. Am păstrat rețeaua Vodafone.

    Cu 5 euro am minute și internet cât nu am cum să folosesc. Cu tot felul de bonusuri, cartonașe și “Net Primești” am 400 și ceva de GB. Nu ai cum să consumi așa ceva.

    Așa că pentru mine, “nelimitat” înseamnă vreo 40-50 GB/lună și 1000 minute/SMS – ca să nu stau cu grijă. Cine îmi dă mai mult, îmi dă nimic.

      (Citează)

  14. Vor sa ingrase porcul in ajun ca si Banca Romaneasca inainte sa vanda la Exim.

      (Citează)

  15. interesant. totusi, parca imi facea mai mult cu ochiul abonamentul ala de 50 de euro…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus