un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 9 iulie 2019

9 Jul 2019  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

  9 comentarii

 1. Eu mai intreb soferii cand am chef de vorba de ce au ales bolt si nu uber si destul de multi mi-au zis ca au ales bolt pt ca neavand plata cash au mai putine surprize referitor la cine se urca in masina.

    (Citează)

 2. Faptul ca cei de la PC Garage au acelasi preturi la 5700 si 2060 Super e magaria lor. AMD este cu 50$ mai ieftina in State, deci la noi ar trebui sa se transforme in 50-60 EUR.

  Mai exista si explicatia nr 2, adica incompetenta crasa aka n-au implementat inca modificarile de pret anuntate e drept de AMD foarte tarziu.

    (Citează)

  • În statele care afișează prețuri fără TVA(sales tax) și care ți se încarcă la final în funcție de stat? Fassinating.

     (Citează)

  • nea_caisă:
   În statele care afișează prețuri fără TVA(sales tax) și care ți seîncarcă la final în funcție de stat? Fassinating.

   Pai si ce importanta are? Pretul afisat e fara TVA la ambele. Diferenta se va mari dupa aplicarea taxelor.

     (Citează)

 3. Ce mi-a placut e ca tipul ce a scris articolul despre Yandex a stat 30 de minute cu gandul ca poate sa economiseasca 5-6 lei…

  Am folosit Yandex si spre Rusia si tarile prin Caucaz si acolo au niste optiuni utile, cum ar fi:
  1. soferul poate sa-ti urmareasca si tie pozitia pe harta ca sa va gasiti mai usor (evident, daca-i dai dreptul aplicatiei pentru asta)
  2. pe langa gradul de confort al masinii, ti se arata si cursa cea mai ieftin disponibila (ce poate sa fie disponibila in 15 minute daca vrei ceva ieftin si nu te grabesti) si masina cea mai apropiata care poate sa fie mai scumpa chiar decat una de clasa superioara dar ce ajunge cel mai repede la tine.

  Practic, iti da voie sa optezi si pe baza de timp nu doar pe baza de confort ceea ce nu mi s-a parut o idee rea.

    (Citează)

  • Nu, tipul care a scris articolul a petrecut 30 minute langa o cafea buna, incercand 3 aplicatii (uber, bolt si yango).

   Scopul de a folosi Yango nu era de reducere si nu sunt in clasa aia de clienti care lesina langa un mercedes sau asteapta taxi la 1.39 un sfert de ora cand era 1.45 langa ei.

   Ideea cu timpul era de a arata ca nu a fost ceva punctual ci se intinde pe o perioada de timp in care userul cauta un taxi si este taxat.

     (Citează)

 4. 4 ani pentru 12km de autostradă?
  este absurd

    (Citează)

  • 4 ani? mai degraba “7 ani dacă analizăm realist” (cum scrie in articol) saaaau poate 10-15 ani avand in vedere ca suntem in Romania

     (Citează)

 5. nea_caisă:
  În statele care afișează prețuri fără TVA(sales tax) și care ți seîncarcă la final în funcție de stat? Fassinating.

  E fascinating cum de știi lucrurile astea așa bine dar vocabular nu…

  AMD are prețul mai mic la produsele din State, care nu sunt calculate neapărat pentru țările din vestul Europei, ci mai mult pentru ei. Cât despre prețurile în România, așa e mereu: ce apare nou are o vreme un preț mai mare. Dacă până acum e la fel ca și nVidia, peste ceva timp o să fie puțin mai mic… Performanța/leu contează!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus