un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

More bere: târg în Auchan și MaDonna în Lidl

17 Jul 2019  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

14 comentarii

Am fost la târgul de bere din Auchan și nu-i nici un târg de bere. Pur și simplu au mutat câteva beri la intrarea în magazin, ca să sară în ochii clienților, dar nu are nici o legătură cu vreun târg.

Nu mă înțelegeți greșit, Auchan are cea mai bună ofertă de bere dintre toate hipermarketurile, la rafturile lor găsindu-se foarte multe beri, inclusiv multe românești sau străine artizanale.

Doar că nu la târg. La târg sunt mai puține beri decât 30 de metri mai departe, la raftul normal de bere. La târg aveau doar Zăganu blondă, m-am dus la raftul uzual de beri pentru alte două sortimente. Tot la raftul normal am văzut vreo alte 20 de beri care nu erau la vânzare în partea cealaltă și de aici am cumpărat cele mai multe.

Dacă intrați în Auchan, mergeți direct la raftul de bere. Au inclusiv una numită Golden Shower, e bună.


În Lidl am găsit bere Ma Donna la 3,5 lei. Este o bere de tip belgiană produsă la Galați.

Știu că asta sună foarte ciudat, poate cel mai ciudat lucru auzit în ultimele zile, dar MaDonna mi s-a părut neașteptat de bună când am băut-o prima oară, așa că acum am luat câte o sticlă din fiecare sortiment. Am luat și două Pilsner Urquell, că-mi făcuse poftă articolul recent.

  14 comentarii

 1. Fan “Golden Shower”… hehehe. Da, stiu, sunt imatur.

    (Citează)

 2. Tot in Auchan, la cel din Titan, am gasit Golden Pride. F buna!

    (Citează)

 3. Pretext pentru “taxa de târg”, nimic nou

    (Citează)

  • Ce taxa de târg visezi?!

     (Citează)

  • Nu e taxa pentru tine, Deea, stai linistita. E pentru aia care expun berea la “targul” de la intrare.

   Mie nu-mi plac berile acestea artizanale, manastiresti, etc. Au gust ciudat, remanente de chimicale, iar majoritatea sunt la fel, ca senzatie. Dar na, trebuiau cumva sa vand scump si berea, asa ca baga tot felul de arome dubioase de fructe sau alte nebunii, ca sa aiba hipsterii motiv sa dea banu’.

     (Citează)

 4. Deea:
  Ce taxa de târg visezi?!

  Nu știi cum se învârte treaba în retail, heh?

    (Citează)

  • Uite un subiect interesant de articol / investigatie: taxele din retail (de raft / de listare / de promo / de targ / de retur / de “insert-random-reason-here”) si cat se pun producatorii capra ca sa intre intr-un lant de magazine.

     (Citează)

 5. benea:
  Uite un subiect interesant de articol / investigatie: taxele din retail (de raft / de listare / de promo / de targ / de retur / de “insert-random-reason-here”) si cat se pun producatorii capra ca sa intre intr-un lant de magazine.

  Le stiu eu perfect de la doi oameni care lycreaza la cel mai mare producator de racoritoare, respectiv la un producator de mezeluri de top 3. O sa ii intreb daca vor sa dea din casa pe anonim.

    (Citează)

 6. Alin:
  Tot in Auchan, la cel din Titan, am gasit Golden Pride. F buna!

  Asta e mama lor! Preferata mea!!!

    (Citează)

 7. Incearca si MaDonna cu eticheta rosie. E mai noua. Are un gust foarte interesant. O gasesti in Kaufland.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus