un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câteva articole interesante de citit astăzi – 28 iulie 2019

28 Jul 2019  ·

GÂNDURI  ·

17 comentarii

O pereche de Nike s-a vândut cu 437.000 de dolari. Ediție specială, puține în lume, ultima pereche rămasă nepurtată din acel model. Interesantă mențiunea că Rafael Nadal a cumpărat cu altă ocazie pantofi de 850.000 de dolari.

Istoria cardului de sănătate. Cum s-a atribuit contractul, de ce a fost un mare eșec.

FBI găsește buckets of heads, mâini și picioare, frigidere cu alte organe. Mai știți un articol de acum câteva săptămâni despre cum un crematoriu își păcălea clienții și de fapt vindea cadavrele către un centru de cercetare? Se pare că era ditamai afacerea.

The lonely web. Un japonez se filmează de câțiva ani hrănind pisici vagaboande. A uploadat peste 19.000 de clipuri video și nu se uită nimeni la ele.

Un interviu cu Ana Morodan. Spune că încasează 17.000 de euro/lună doar din campanii social media, fără a socoti și cursuri, conferințe, magazin și alte activități. Suma mi se pare foarte realistă pentru câți urmăritori are, poziționare și faptul că lucrează cu o echipă mare.

Deși industria crește, peste 1,3 milioane de oameni au fost concediați din magazine cumpărate de fonduri de investiții. Se pare că unele achiziții nu se fac pentru a dezvolta magazinul, iar unii cer modificarea legilor pentru a proteja industria de astfel de practici.

Oameni care alerg sperma cea mai bună. Cineva trebuie să facă și treaba asta, mai ales la IVF.

Sute de oameni au fost reținuți în timpul unui protest la Moscova. Cereau alegeri libere și corecte. Bănuiesc că n-au aflat că țara lor are o tradiție diferită în ultimii 100 de ani.

Luna iulie ar putea fi cea mai călduroasă din istoria meteorologiei.

Diferența între a mânca și a fuma cannabis. Ficatul pune în sânge o substanță diferită de ceea ce fac plămânii, cu efecte mult mai puternice asupra creierului. Pot confirma că diferă total efectele.

Probleme la Pornhub. Diverse tinere americane au fost păcălite că filmele lor vor apărea doar în Australia, iar apoi au apărut pe Pornhub. Acum dau în judecată producătorul și mi se pare că, indiferent de natura business-ului, cine încalcă o înțelegere trebuie să plătească.

Medaliile de la olimpiada de la Tokyo sunt făcute din electronice reciclate. Adică tot din aur și argint, dar extras din telefoane și alte electronice reciclate. Mișto ideea.

Senatul SUA aprobă fondul de bani pentru salvatorii de la 11 septembrie. Poate ați urmărit evoluția legii, cu un discurs bun ținut de Jon Stewart în fața comisiei acum câteva luni, cu câțiva oameni cheie care au murit de cancer chiar după aceea și tot mai mulți membri ai echipelor de salvare diagnosticați cu boli cronice.

Fotografiile premiate la un concurs foto cu iPhone. La finalul paginii este un meniu ce vă arată fotografiile din toate categoriile din concurs, că nu sunt doar acelea 4.

Cursa din Germania de Formula 1 are loc astăzi, la 16:10.

    17 comentarii

  1. E forma de un alt Nadal. Milea Nadal, nu are nici o legătură cu Rafael :)

      (Citează)

  2. Ana Morodan e una din tintele preferate ale lui Zoso cand vine vorba de personaje fake din blogosfera, pentru ca nu livreaza rezultate.

    Daca tu prezinti un SSD extern, niste cititori il cumpara, poate chiar foarte multi cititori daca este perioada de BF sau Craciun.

    Daca ea prezinta o lenjerie, un costum de baie, nu numai ca nu il cumpara nimeni dar aproape nimeni nu da click sa vada produsul pe pagina celui care il vinde.

      (Citează)

  3. Doua chestiuni:
    – habar nu am cine e Ana Morodan
    – tocmai m-am întors dintr-o excursie in Rusia. Am descoperit o țara foarte curată, forte verde, dar într-adevăr poliția e foarte stricta. Acum ce alegem? O țara stricta și sigura precum Rusia? Sau o țara mai liberă dar unde poliția sta nepăsătoare in timp ce are loc o crima? Nu mai zic ca la noi aruncatul gunoaielor pe jos e sport național.

      (Citează)

    • Nici o zi fără „proști utili”. A murit o fată din cauza corupției și incompetenței din România, deci în mod sigur soluția este o dictatură comunistă crâncenă. Vai de capul tău…

        (Citează)

  4. Merge clickbait-ul mai bine când spui Rafael Nadal :))

      (Citează)

  5. Când zici despre canabis: ‘Pot confirma că diferă total efectele‘, te referi la ce ai auzit de la un prieten?

      (Citează)

  6. Trebuie sa o auzi pe morodan aia doar o data ca sa iti dai seama ca e o idioata.
    Din păcate bate mult din gura, și prost, dar asta prinde la cine are bani de tocat.

    Ca face bani, prost e cine da, nu cine cere.

      (Citează)

  7. ana morodan e un “produs” al internetului. o fâsâială trista si artificiala creata doar ptr bani. asa cum sint multe altele. cine tine in viata specimenele astea? aia care le acceseaza prostiile. fara public sint fix pielea pwlii.

      (Citează)

  8. Cristi:
    Nici o zi fără „proști utili”. A murit o fată din cauza corupției și incompetenței din România, deci în mod sigur soluția este o dictatură comunistă crâncenă. Vai de capul tău…

    Sari degeaba la beregata omului. Incearca sa accepti si nuanta gri si o sa-ti fie mai bine.

      (Citează)

    • România nu este o țară comunistă dar nici o democrație adevărată. Îți place nuanța asta de gri în care trăiești? Ești la fel de deștept ca celălalt.

        (Citează)

  9. democratie adevarata.

    I lol’d!
    zi, inca o mai crezi pe aia cu mos craciun sau alba ca zapada?

    Cristi:
    România nu este o țară comunistă dar nici o democrație adevărată. Îți place nuanța asta de gri în care trăiești?Ești la fel de deștept ca celălalt.

      (Citează)

  10. referitor la articolul cu perechea de Nike, vezi ca e vorba de Miles Nadal, nu Rafael Nadal.
    Parerea mea e ca Nadal nu da niciodata bani pe incaltaminte sport :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus