un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Telekom anunță un parteneriat cu Blue Air și Samsung

27 Jun 2019  ·

TEHNOLOGIE, TURISM  ·

16 comentarii

Dacă vă așteptați la comentarii oficiale despre majorarea recentă de capital de la Telekom, se pare că nu vor fi unele în acest moment. La cea mai recentă conferință de presă nu s-a spus nimic în acest sens, deși nici nu mă așteptam. Compania Telekom își vede mai departe de treaba ei, în ciuda zvonurilor că s-ar putea retrage din România (care, dacă ar fi adevărate, tot ar veni cu o perioadă lungă de tranziție).

Zilele trecute au anunțat campania lor de vară, care este făcută în parteneriat cu Blue Air și Samsung. În perioada 21 iunie – 31 iulie 2019, toți clienții ce achiziționează un telefon Samsung și un abonament pe doi ani (minim Mobil 6) pot primi un voucher de 100 de euro la Blue Air.

Voucherul va fi găsit în secțiunea MyAccount din site. Sunt 15.000 de vouchere în joc, se pare, iar condițiile acestora sunt foarte bune: trebuie cheltuite până în noiembrie, iar perioada călătoriei poate fi maxim 28 martie 2020. Mai multe detalii sunt pe site-urile Telekom și Blue Air.

Directorul de vânzări, Andreas Elsner, a spus că 50% dintre clienții Telekom nu au mers niciodată în vacanță în afara țării, iar ideea campaniei a pornit de aici. Pe Telekom.ro găsiți și lista telefoanelor Samsung din campanie și prețul lor. Pot fi cumpărate și în rate începând cu 6 euro/lună.

Câteva zile mai târziu, Telekom a anunțat că a digitalizat toate liceele și școlile gimnaziale din Buzău. Proiectul acesta smart education este făcut în parteneriat cu Adservio și a presupus, pe lângă platforma de management educațional, și dotarea cu 1.500 de tablete cu SIM de date în 15 licee și colegii, 12 școli și o grădiniță.

Platforma aceasta a fost introdusă până acum în peste 200 de școli din 29 de județe. Orașul Buzău este probabil cel mai avansat din acest punct de vedere. Platforma aceasta Adservio nu doar că ajută profesorii să predea elevilor folosind materiale digitale, dar grupează acolo și părinții și elevii, care vor avea acces imediat la situația școlară, note, absențe șamd. Iar cu o implementare la nivel de oraș, apar alte avantaje, precum posibilitatea de a face rapoarte la nivel de municipiu.

  16 comentarii

 1. Telekom a facut telekom a dres telekom ofera telekom da premii…. si totusi in titan (zona auchan) nu reusesc sa traga o fibra optica. Si au trecut cam 10 ani de cand promit asta.

    (Citează)

 2. Astept cu interes un parteneriat cu Societatea Nationala a Lignitului.

    (Citează)

 3. “Directorul de vânzări, Andreas Elsner, a spus că 50% dintre clienții Telekom nu au mers niciodată în vacanță în afara țării,”

  Mi se pare o insultă ce a zis libidinosul ala și ar trebui sa și ceara scuze.

  Sau e o campanie adresata bătrânilor, celor pe care Telekom e experta în a ii înșela cu abonamente și “oferte”

    (Citează)

  • Te-ai prins ;)

     (Citează)

  • De ce e insultă? Ai tu date care-l contrazic? Ai senzația că nu-și cunosc publicul țintă? Și de ce e insultă să spui că niște oameni nu au fost în afara țării?

   Eu zic să mai ieșiți din bulele voastre de corporatiști plimbați prin lume…

     (Citează)

  • Sau poate nu știați dar in Romania 50% din case nu au canalizare!! Mi se pare deșteaptă campania asta Telekom. E ceva deosebit. Fac si altceva decat campaniile alea banale pe care nu le baga nimeni in seama. Drept dovadă, comentam noi aici.

     (Citează)

  • Chiar asa! De unde stie directorul de vanzari de la Telekom, ca 50% dintre abonati nu au iesit niciodata din tara? Are acces la vreo baza de date din cadrul MAI?

     (Citează)

 4. S-a gasit cocalarul ala care arunca cu hartiile cu ofertele concurentei intr-una din conferintele de presa anterioare sa vorbeasca despre Romania si romani. Sa stea linistit ca merg romanii in concedii pe afara si fara ofertele lor de 2 lei.
  Nici cu 5 EUR nelimitat complet nu reusesc sa ia clienti – e diferenta atat de mare intre ei si Orange & Vodafone, incat devin penibili….abia astept sa iasa din piata si sa scapam de ei.

    (Citează)

  • Evident ca nu reusesc nimic si nici nu vor reusi. Zilele astea au mai facut o istetime ca raspuns la oferta cu net prepay nelimitat a Orange – au scos o cartela cu net nelimitat la 5 euro, dar la care perioada de gratie este de 3 luni, nu de 12 cum e la concurenta. Deh, Telekom ofera calitate. Sa vezi ce urari de bine isi vor lua cand utilizatorii vor realiza ca s-au dezactivat cartelele pe care le stiau cu 12 valabilitate a perioadei de gratie. De castrarea YouTube la doar 480p cand folosesti bonusul de net nelimitat, alta istetime la care sunt singurii de pe piata, nu mai zic nimic, pentru ca e de noaptea mintii.

     (Citează)

  • @Silviu, diferenta e mare intre unii si altii tocmai pentru ca exista concurenta. Sa astepti sa iasa de pe piata astia mai mici inseamma sa astepti ca Orange si Vodafone sa aiba conditii de monopol/oligopol. Iar cand se va intampla asta, ori serviciile celor ramasi nu vor mai fi la fel de bune, ori vor fi dar vei plati de te va ustura curu’.

     (Citează)

  • Corect, cu cat mai multi operatori pe piata, cu atat mai bine pentru clienti.
   Nu te obliga nimeni sa optezi pentru oferta Telekom, poti sa alegi Orange sau Vodafone.
   Dar este util sa constientizezi ca pachetele Orange/Vodafone sunt convenabile tocmai pentru ca au trebuit sa ofere ceva in plus fata de ceilalti. Daca dispare concurenta, dispar si ofertele.

     (Citează)

 5. Telekom nu face concurenta nimanui. Are nisa lor de clienti. Multi clienti captivi din frica de schimbare. Si multi din clientii lor au o anume varsta. Eu n-am nici un prieten/amic care sa fie pe telekom. Iar prietenii astia, din discutiile purtate nu stiu pe nimeni in telekom. Tre sa ai rahat in cap sa faci abonament la orice la telekom. Au cele mai slabe servicii la orice. Nici ariel nu cred ca are ab la telekom.

    (Citează)

  • Cred ca Ariel isi face intentionat abonament la ei. Ca sa poata sa se planga apoi pe blog cu a vrut Romania sa il omoare cu servicii de proasta calitate.

     (Citează)

 6. :))))
  epic frate.

  Andrei G:
  Cred ca Ariel isi face intentionat abonament la ei. Ca sa poata sa se planga apoi pe blog cu a vrut Romania sa il omoare cu servicii de proasta calitate.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus