un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 7 iunie 2019

7 Jun 2019  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

NSFW: Kinsey Wolanski, care a intrat pe teren în timpul meciului de Champions League.

Jessica Jones, ultimul sezon, apare pe 14 iunie pe Netflix:

Am fost plecat câteva zile, apoi am lucrat câte 16 ore în ultimele două, dar astăzi iau din urmă articolele și comentariile ca să vedem ce s-a strâns pe acolo.

  10 comentarii

 1. Nu inteleg fascinatia pentru grasuta aia de la NSFW :(

    (Citează)

 2. Google a dat detalii despre Stadia, serviciul de gaming. Se lanseaza in noiembrie si va avea si o versiune free.

    (Citează)

 3. La Note 10 sper să se confirme zvonul cu infrared (deși nu e în linkul tău l-am văzut prin alte articole). Cred că e singura chestie eliminată de Samsung (și alții) care îmi lipsește (utilă când nu găsesc telecomanda tv sau când mergeam prin diverse instituții ale statului și le schimbam televizoarele de pe Antena3).

    (Citează)

  • Asa este. Ciudați și producătorii în deciziile lor. Am văzut telefoane ieftine, sub 100 de euro care au și flagship-uri care nu au. Și asta in condițiile în care respectiva piesa costa câțiva cenți.

     (Citează)

 4. devtalks?

    (Citează)

 5. Marea lichidare la PCGarage?
  Aveam nevoie de un incarcator wireless ceva mai bun. M-am oprit la modelul asta, absolut suficient ptr ce am eu nevoie : https://www.pcgarage.ro/incarcatoare-wireless-gsm/trust/primo-10-wireless-qi-black/

  Super pret redus 50% la pcgarage: 75 lei
  Pret la inca vreo 3-4 alte magazine online cunoscute: 49 lei

  Cam asta e marea lichidare. Sunt convins ca sunt n exemple

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus