blog demisec cu note fine de tehnologie

Out of office pentru o vreme. Mă găsiți în Instagram Stories și o să pun diverse și pe Facebook. Robotesc și la canalul de YouTube.

Știri despre tehnologie – 5 iunie 2019

5 Jun 2019  ·

ȘTIRI  ·

4 comentarii

NSFW: Anna Louise.

  4 comentarii

 1. Ca om care a lucrat in rent-a-car, nu pot sa inteleg ce vrea Hertz sa faca, cui se adreseaza? Nici macar companiile nu vor sa dea 1000$/luna pentru a inchiria o masina, d-aia exista leasing operational. O merge pentru 2-3 managerasi care au pretentii sa schimbe masinile doar pentru a se da mari…dar pe termen lung sunt bani irositi

    (Citează)

 2. wow, cauciucuri fara aer, unde dau banii?

  ref la abonament pentru masina, da, mi se pare o idee foarte buna, dar evident nu la pretul ala.

    (Citează)

 3. NSFW: Anna Louise – mi se pare cam slabanoaga.

    (Citează)

 4. La comapania care lucram aveau ford fiesta inchiriate de la hert permanent si cred ca dadeau cam 600 euro pe luna.

  In bucuresti GoPony este cam scump pentru ce ofera, insa in Irlanda folosesc Gocar care este mai ieftin si au flota mai mare. Ca idee e cam 10 euro/h sau 50euro/zi , 50km inclusi

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus