un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 26 iunie 2019

26 Jun 2019  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Cei de la OMV România vor să cumpere o mașină second-hand și să-i testeze motorul în diverse moduri. Ca testul să fie cât mai transparent, puteți vota aici ce marcă de mașină să cumpere.

  9 comentarii

 1. Confirm. Am adăugat un MasterCard virtual de la Revolut. A mers foarte ușor, în sub un minut era gata!

    (Citează)

  • Da, merge. Mergea de acum cateva saptamani dar numai daca iti mutai regiunea de iPhone in UK si apoi si adresa cardului de Revolut… iar apoi la 1-2 zile dupa ce le-am mutat inapoi m-au informat ca mi-au dezactivat Applet Pay.

   Acum intr-adevar merge fara nici un fel de resitrctii. E bine ca BT si ING asteapta pana la toamna :)

     (Citează)

  • A mers foarte bine, am bagat chiar si cardul de bonuri de masa Edenred. 21st century baby!

     (Citează)

  • raiffeisen nu e in lista , of!

     (Citează)

 2. Eu am bagat si BT-ul in Apple Pay, merge. Care e faza cu asteptatul pana la toamna?

  Iulian:
  Da, merge. Mergea de acum cateva saptamani dar numai daca iti mutai regiunea de iPhone in UK si apoi si adresa cardului de Revolut… iar apoi la 1-2 zile dupa ce le-am mutat inapoi m-au informat ca mi-au dezactivat Applet Pay.

  Acum intr-adevar merge fara nici un fel de resitrctii. E bine ca BT si ING asteapta pana la toamna :)

    (Citează)

 3. Am adaugat eu in wallet card ING, merge fara probleme. In Romania active sunt: BT, Edenred, ING, Unicredit, si Monese, Revolut si Orange Money.

    (Citează)

 4. voua vi s-a schimbat interfata la Android Auto? Am instalat noua versiune pe un S9+ si cel putin pe telefon interfata arata la fel.

    (Citează)

  • Mai durează…
   UPDATE: 2019/06/26 6:31AM PDT BY DAVID RUDDOCK
   Speaking to a Google spokesperson, Android Police has learned that no official rollout of the new Android Auto interface is currently underway, but that the release is still on track for this summer. The spokesperson specifically said “[T]he Android Auto update has not yet been rolled out to users.”

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus