blog demisec cu note fine de tehnologie

Robotesc și la canalul de YouTube.

Știri despre tehnologie – 18 iunie 2019

18 Jun 2019  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

Câteva oferte bune de la Revoluția Prețurilor:

 

  7 comentarii

 1. Chestia asta cu telefoane de 2300EUR ma depaseste sincer sa fiu. Am comandat unul de 3 ori mai ieftin si tot am senzatia ca as fi putut da banii aia pe ceva mai util.

    (Citează)

 2. Google takes control of bringing next-gen texting to Android:

  Nu mai asteapta prin alte tari. In Romania cel putin Vodafone, Orange si Telekom au implementat noul protocol de comunicatii RCS.

  Nu stiu daca si DIGI a lansat RCS.

    (Citează)

 3. Eu am luat prezervative Durex la oferta mai buna. Resigilate la 17 lei.

    (Citează)

 4. Prezervativele Durex s-au făcut 48 de lei (gizas). La bebetei sunt 29 de lei, la jumătate, fata de eMAG (https://comenzi.bebetei.ro/ingrijire-bebe-si-mama/ingrijire-corporala/igiena-sexuala/prezervative-extra-safe-12-bucati-durex-p316691). Asta da revoluție a prețurilor! Sa le dai la preț dublu…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus