blog demisec cu note fine de tehnologie

Out of office pentru o vreme. Mă găsiți în Instagram Stories și o să pun diverse și pe Facebook. Robotesc și la canalul de YouTube.

Știri despre tehnologie – 13 iunie 2019

13 Jun 2019  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

  6 comentarii

 1. Google pare sa treaca la 3 camere daca este real designul. As crede si ca e o varianta de a face misto de Apple, desi nu mi se pare un design atat de nereusit. Nu vreau sa ma gandesc cum vor fi pozele daca cu o camera era cel mai bun telefon la poze…dar sa vedem.

    (Citează)

 2. George, vino repede, a lansat LG monitor nou. Hai si zi-ne cum e o gluma proasta

    (Citează)

 3. Ah, jaluzele inteligente nu stiam ca imi trebuie.

    (Citează)

 4. mi s-a parea inteligente daca ar putea fi programate sau macar sa aiba senzor de lunia. asa sunt doar jaluzele cu telecomanda. pe partea de conectivitate ramane de vazut.

    (Citează)

 5. samsung si ecrane care se indoaie/insuleaza/orice altceva decat plat.
  Am ras maxim, ce memorie scurta are presa………..

    (Citează)

 6. “emulator Linux” …

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus