un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 13 iunie 2019

13 Jun 2019  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

  6 comentarii

 1. Google pare sa treaca la 3 camere daca este real designul. As crede si ca e o varianta de a face misto de Apple, desi nu mi se pare un design atat de nereusit. Nu vreau sa ma gandesc cum vor fi pozele daca cu o camera era cel mai bun telefon la poze…dar sa vedem.

    (Citează)

 2. George, vino repede, a lansat LG monitor nou. Hai si zi-ne cum e o gluma proasta

    (Citează)

 3. Ah, jaluzele inteligente nu stiam ca imi trebuie.

    (Citează)

 4. mi s-a parea inteligente daca ar putea fi programate sau macar sa aiba senzor de lunia. asa sunt doar jaluzele cu telecomanda. pe partea de conectivitate ramane de vazut.

    (Citează)

 5. samsung si ecrane care se indoaie/insuleaza/orice altceva decat plat.
  Am ras maxim, ce memorie scurta are presa………..

    (Citează)

 6. “emulator Linux” …

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus