un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

PC Garage oferă cadou câte un monitor de gaming 144 Hz la achiziția unui sistem

24 Jun 2019  ·

TEHNOLOGIE  ·

10 comentarii

Sunt sigur că sunt mulți părinți care au promis copiilor că le vor cumpăra un computer nou în vacanța mare, iar vacanța a venit, așa că poate vreți să vă uitați un pic pe oferta PC Garage numită Meriți o vacanță de gaming. Și na, e bună și dacă nu sunteți părinte.

Pe scurt, pentru 10 tipuri de sisteme de gaming, PC Garage oferă gratuit un monitor de gaming de 23,6 inchi, refresh la 144 Hz, timp de răspuns 1 ms. Este un model Lenovo care altfel ar costa 750 de lei.

Sisteme de gaming sunt destul de variate, cu prețuri între 4.400 lei și 13.900 de lei. Cel mai ieftin, Gaming Raptor5 2019, are Intel Core i5-9400F la 2,9 GHz, placă video MSI NVIDIA GTX 1660 cu 6 GB memorie video, 8 GB RAM tip DDR4 și un SSD ADATA de 960 GB. Sistemul este complet, cu tot cu placă de bază MSI, carcasă cu iluminare RGB și cooler, sursă Segotep, totul asamblat și testat.

Mie mi se pare mai bun decât cele de 4.999 și 5.199 lei, care includ 16 GB RAM și mici alte îmbunătățiri, dar nu cruciale. Eu zic că cel acel Gaming Raptor5 2019 cu încă 8 GB memorie RAM adăugată chiar este o alegere bună.

Dacă vreți placă NVIDIA RTX, cel mai ieftin sistem este cel de 8.999 lei, un pas destul de mare ca preț, dar și ca performanță, că vorbim de un RTX 2070 cu 8 GB memorie RAM. Găsiți și alte variante între cele 10 și, cum spuneam, la achiziția oricăruia dintre ele primiți gratuit acel monitor Lenovo cu 144 Hz.

Campania ține până pe 27 iunie, nu stați mult pe gânduri dacă sunteți interesat de ea.

  10 comentarii

 1. E cam teapa, monitorul e inclus in pretul umflat al sistemelor.

    (Citează)

  • Doar nu se asteapta cineva sa primeasca moca ceva vreodata. Sincer acum. Sunt doar metode diferite de a pacali omu sa cumpere ceva. Reduceri, vouchere, cadouri etc.

     (Citează)

 2. Titlul ar trebui sa fie de fapt: PC Garage iti vinde si un monitor impreuna cu sistemul de gaming , cuvantul cadou fiind doar un artificiu de marketing :))))

    (Citează)

 3. Pc-garbage strikes again.

    (Citează)

 4. Daca cumva erai nehotarat daca sa-ti cumperi un desktop sau un laptop de gaming, acum e mai usor sa te hotarasti. Mai bine iti iei laptop :) Thanks PCG! :thumbs up:

    (Citează)

 5. Nu am fost niciodata un posesor de sistem de gaming desi sunt deja 25 de ani de cand sunt destul de lipit de calculatoare.
  Acum sunt in situatia sa cumpar un sistem care va fi folosit si pentru gaming.
  Ii rog pe cei de mai sus sa imi spuna:
  -unde gasesc chestii mai ieftine ca la Pc Garage. Concret, pentru reperele din lista. Eu am gasit doar la periferice.
  -daca vedeti ceva gresit in configuratia asta
  -ce credeti ca ar trebui modificat (fara sa umflam pretul)

  Configuratia este aici: https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/3848794/

    (Citează)

 6. Nu ai ce sa faci cu monitorul ala. Iti trebuie monitor 2k la configuratia ta. Iar monitorul neaparat sa fie compatibil g sync altfel il iei degeaba. E alta viata cu g sync activ.
  Cum a zis si colegul mai sus intel e prea scump. Treci pe amd placa de baza care sa suporte seria 3000 care tocmai se lanseaza .

    (Citează)

 7. John:
  Doar nu se asteapta cineva sa primeasca moca ceva vreodata. Sincer acum. Sunt doar metode diferite de a pacali omu sa cumpere ceva. Reduceri, vouchere, cadouri etc.

  La prostime , merge bine astfel de “promotii”

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus