un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noua campanie Mega Image cu puncte este legată de trollere French Bull

14 Jun 2019  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

7 comentarii

Unele marca French Bull, despre care site-ul oficial spune că produc inclusiv veselă de toate felurile, inclusiv boluri, cutii, pahare, toate foarte viu colorate. Fac și poșete și trollere, iar noua campanie Mega Image despre asta este.

Include trei dimensiuni de troller:

 • 23 x 35 x 57 cm – 130 lei
 • 28 x 44,5 x 67 cm – 150 lei
 • 20 x 34 x 53 cm – 130 lei

după ce, desigur, adunați 10 puncte, câte 1 punct pentru fiecare 20 de lei cheltuiți la Mega. Mai sunt și vreo două poșete pe acolo.

Prețurile trollerelor mi se par foarte bune. Nu știu cât ar costa ele oficial (cel de 130 lei din coadă este 120 de dolari pe site-ul oficial), dar sunt prețuri foarte bune față de alte trollere din comerț, mai ales pentru o marcă ce nu este… fantomă. Așa că, dacă aveți nevoie de un troller, puteți profita de oferta Mega Image.

Al treilea merge și pe Blue Air, care pentru cabină cere 20 x 40 x 55 cm. Nici unul nu se încadrează în gratuitatea Wizz Air, dar al treilea merge cu opțiunea de Prioritate, când aveți voie cu 23 x 40 x 55 cm. Ryanair permite gratuit un 20 x 25 x 40 cm, adică nu se potrivește niciunul, dar cu prioritate puteți lua în cabină un bagaj de dimensiuni nespecificate, deci bănuiesc că numerele 1 și 3 probabil sunt acceptate.

 

  7 comentarii

 1. Vezi ca ai pus de doua ori poza cu 23×35×57, si lipseste celde 28×44×67.

    (Citează)

 2. Nu mai suport campaniile astea in care cumperi produse mai scumpe decat in alte magazine dar in schimb aduni puncte pentru tot felul de chestii de care nu ai neaparat nevoie si pentru care oricum trebuie sa platesti pentru a intra in posesia lor. De asemenea, cred ca ar fi nevoie de o lege care sa interzica orice campanie de marketing in care sunt targetati copiii, iar aici ma refer la acele cartonase colorate pe care le primesti la cumparaturi de la o anumita suma de bani in sus si pentru care parintii sunt nevoiti sa faca cumparaturi in Mega Image sau in alte lanturi de magazine alimentare iar asta deoarece copiii lor au fost intoxicati de niste indivizi care au ca singur scop in viata, profitul.

    (Citează)

  • Exct, si ar trebui reinfiintate Aprozarurile, cum voia si domnul nostru Dragnea dar l-au oprit statul paralel si sorosistii. Care sa aiba singur fel de rosie si de cartof, identice cu cele pe care le mancau stramosii nostri daci, eugenii si creveti.

     (Citează)

 3. Deci practic 200 lei damage plus Inca 130. Adică 330. Unde e afacerea? :)) french bull mi se pare o chinezarie cu pretenții de brand cu ștaif , cum din păcate mulți încearcă. Totul la preț de new york. Sunt niște nimeni , se laudă că sunt brand global dar au 1-2 likeuri la posturi din Facebook feed vechi de 2-3 săptămâni și fac campanii exclusive cu mega România?? Ce producător global și serios ar face dealuri cu mega România sa facă trollere exclusiv pentru ei , sa fim serioși. Un producător serios nu ar accepta sa își vândă produsele în acest mod, asta e caracteristica celor care nu vând mai exact.

    (Citează)

 4. Sunt un client fidel al magazinului Mega Image Lujerului din Bucuresti. imi fac cumparaturile zilnice de la acest magazin. Pana in prezent am adunat 7 pliante a cate 10 puncte fiecare, din care am utilizat 3. Cu toate ca vin zilnic la magazin, uneori si de 2 ori, nu am reusit sa gasesc din promotia dvs. troller-ul multicolor, cu dimensiunile 20/34/50 si in acest mod am reusit sa-mi dezamagesc fetita, careia i-am promis ca il voi cumpara. Credeti ca mai am sanse ca pana la terminarea campaniei sa-l mai aduceti in magazin? Cu stima

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus