un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 2 mai 2019

2 May 2019  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

    8 comentarii

  1. Mă amuza știrile sponsorizate despre firmele de IT, toate companiile sunt Lideri Mondiali, cei mai Mari Integratori sau companie de servicii IT cu cea mai Rapidă Creștere din Europa … am râs. Se pare ca oamenii din PR sau HR au moștenit Limbajul de Lemn.

      (Citează)

    • florin:
      Mă amuza știrile sponsorizate despre firmele de IT, toate companiile sunt Lideri Mondiali, cei mai Mari Integratori sau companie de servicii IT cu cea mai Rapidă Creștere din Europa … am râs. Se pare ca oamenii din PR sau HR au moștenit Limbajul de Lemn.

      Hai sa-ti spun un “secret”: ce au in comun toate aceste articole in limbaj de lemn? Autorul.
      E mult mai simplu sa dai copy-paste la un articol despre o alta firma, inlocuiesti cativa indicatori de la Registrul Comertului si inserezi 2 comentarii ale unui reprezentant. Efort max. 15min.
      Daca citesti cateva articole despre companii scrise de “ziaristul” Adrian Seceleanu o sa intelegi foarte bine la ce ma refer.

        (Citează)

  2. Habemus IRCC 2,36%, adica diferenta de 1 punct fata de Robor…o diferenta buna zic eu…

      (Citează)

  3. Face o treaba excelenta Epic Games cumparand Psyonics, acolo sunt programatori buni. Rocket League e unul din cele mai bine optimizate jocuri pe care le stiu, ruleaza bine pana si pe un jaf de laptop.

      (Citează)

  4. Kone29:
    Habemus IRCC 2,36%, adica diferenta de 1 punct fata de Robor…o diferenta buna zic eu…

    Vedem peste un an… pe acolo era si ROBOR acum un an…

      (Citează)

    • Nu-i problema, atunci se lanseaza IRCC versiunea a doua, ca inteleg ca de aici a scazut un procent, pentru ca este ceva nou si nu are legatura cu economia din piata.

        (Citează)

    • Nici nu e nevoie sa asteptam.
      Daca pana acum se folosea dobanda de ROBOR 3M + 3pp, de azi vor introduce IRCC + 4pp, ceea ce practic insemna acelasi lucru.

        (Citează)

  5. ETA2U a bugetat o crestere de 20%? Oare cum se face bugetarea unei cresteri? Nu prea stiu cum vine asta, eu zic ceva de genul “am prevazut o crestere de x%” sau “am estimat o crestere de y%”.

    Chiar nu vad cum se poate bugeta o crestere. Iar unii gen Zoso.ro ar zice ca 10% nu e motiv de lauda.

    Televizor 8K cand deja la 4K nu poti vedea cu ochiul liber fiecare pixel individual. Cu ce ma ajuta 8K?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus