blog demisec cu note fine de tehnologie

Robotesc și la canalul de YouTube.

Știri despre tehnologie – 14 mai 2019

14 May 2019  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

  14 comentarii

 1. Ah, deci Bitcoin “a murit” la 3.000 si acum e 8.000. A murit exact cum au zis experții internetului românesc. Perfect, înseamnă că erau niște păreri foarte documentate și nu doar articole de căcat pentru trafic.

    (Citează)

 2. Aveți grijă de la cine cumpărați licențe de Office sau Windows, pentru că sunt foarte multe din acea zonă gri. Doar Microsoft vinde „licență electronică”, în rest trebuie să cumperi acea cutie care are codul înăuntru. Am cumpărat și eu odată și n-am putut activa codul, iar răspunsul celor de la Microsoft România a fost că nu știu de pe ce cont a fost cumpărată acea licență și că nu mă pot ajuta. Mie mi s-a părut mai comod să iau licență electronică ca să nu mai ridic cutia aia din showroom (e mai comod pentru mine), dar după ce am mai citit pe tema asta am văzut că nu e chiar legal.

    (Citează)

  • Zoso le vinde mai ieftin, legal, OEM etc. LOL.

     (Citează)

  • Daaaa “legal”.

     (Citează)

  • PC Garage îți trimite licența prin email. Nici nu cred că desfac ei vreo cutie, ci au un generator de licențe dat de Microsoft, că de asta sunt parteneri. A mers fără probleme de fiecare dată.

     (Citează)

  • De la pcgarage m-as baga sa iau electronic, dar de la “Mall Elflor Stil” parca nu. Si redicerea anuntata e dubioasa, pretul de lista pt abonamentul pe 6 device-uri nu a fost niciodata sub 399 de lei. Ma tem ca sunt niste baieti care cumpara cu 10 euro “de la zoso” si vand pe emag.

     (Citează)

 3. Ce sfaturi de 2 lei legat de parole, in primul rand nu scrie nimic de passphrases, care sunt mult mult mai utile decat parolele “complicate” cu caractere si cifre. Lungimea conteaza cel mai mult, bigger is better.
  Un alt sfat maxim de important este folosirea 2FA.

    (Citează)

 4. Cisco ar trebui să își aleagă mai bine cu ce firme din Romania lucrează mai întâi. Și după ce scapă de problemele din aplicațiile făcute de români să vină și cu sfaturi. Ăsta ar fi pasul 0 pentru ei.

    (Citează)

  • Teniescu:
   Cisco ar trebui să își aleagă mai bine cu ce firme din Romania lucrează mai întâi. Și după ce scapă de problemele din aplicațiile făcute de români să vină și cu sfaturi. Ăsta ar fi pasul 0 pentru ei.

   Salut, poti elabora un pic?

     (Citează)

 5. Tano: 2FA

  2FA … asa va place sa va dati importanti, crm, fsl, fre, qrm, qsa…

  2FA = 2 factor authentication, ca unu’ care vrea sa invete sa aiba ce cauta.

    (Citează)

  • SQRT: 2FA … asa va place sa va dati importanti, crm, fsl, fre, qrm, qsa…
   2FA = 2 factor authentication, ca unu’ care vrea sa invete sa aiba ce cauta.

   O simpla cautare “2FA” iti gaseste toate informatiile necesare, exceptand idiotenia aia cu Fortnite, care apare la prima cautare.
   Restul de “crm, fsl, qrm” (sau ce mai debitezi tu pe acolo) habar nu am ce inseamna, eu lucrez in securitate.

     (Citează)

  • 2FA inseamna 2 fara atu. urmatoarea e 3T , adica 3 trefle ;)

     (Citează)

  • Cata_nv lucrează la cazinou.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus