un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cred că noul magazin IKEA 2 se va deschide la final de iunie

14 May 2019  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

10 comentarii

Update: între timp s-a confirmat deschiderea pe 24 iunie 2019.

Alex Ciucă a observat o chestie bună: IKEA are un concurs numit Primul Vizitator, în care poți câștiga bani cu care să cumperi mobilă din noul magazin IKEA 2 din Theodor Pallady. Cum ar fi, se apropie de deschidere.

Înscrierea în concurs se face până la 5 iunie. Câștigătorii vor fi anunțați până pe 24 iunie. Mă aștept ca magazinul să se deschidă, prin urmare, imediat după această dată, poate chiar pe 25 iunie sau în acel weekend (deși în weekend n-ar fi o idee bună). Alex avansează ca posibilități niște date din luna iulie, dar personal nu cred că se va ajunge așa departe.

Deschiderea pare a fi foarte așteptată. Articolul meu anterior, în care căutam motivele amânării cu aproape un an a deschiderii, are între 200 și 500 de afișări în fiecare zi. Sunt dezamăgit că la acest concurs Primul Vizitator dau doar bani pentru mobilă, nu și premii în hotdogi.

    10 comentarii

  1. Ce articol trist, ne minunam de deschiderea unui loc de tocat bani.
    Pe când o deschidere de Mall ma întreb?

      (Citează)

  2. Mihai:
    Ce articol trist, ne minunam de deschiderea unui loc de tocat bani.
    Pe când o deschidere de Mall ma întreb?

    cam in 2 ani, tot in zona ikea #2 (ramane intre noi) :p

      (Citează)

    • @Gabi, serios? Așa aproape de ParkLake? E așa mare vadul în zonă?

        (Citează)

    • Ciuby:
      @Gabi, serios? Așa aproape de ParkLake? E așa mare vadul în zonă?

      Păi țin minte de la deschiderea ParkLake: sectorul 3 este în top 3 densități de populație în Europa, că avem blocuri multe și înalte.

      Din ce știu de pe la diverse conferințe, Bucureștiul încă nu s-a saturat de mall-uri, trebuie doar să faci unele bune și poți atrage mult trafic în defavoarea altora vechi, vezi cazul AFI-Plaza România.

        (Citează)

  3. Tot instagramul a vazut concursul lor de saptamana trecuta. Dar nu mai credem in aluziile lor, au amanat deschiderea aia de ne-am plictisit.

      (Citează)

  4. Mihai: chiderea pare a fi foarte așteptată. Articolul meu anterior, în care

    Stai sa vezi cata lume asteapta deschiderea unui Ikea in Ardeal, oriunde, preferabil la Cluj.

      (Citează)

  5. Vasile: Stai sa vezi cata lume asteapta deschiderea unui Ikea in Ardeal, oriunde, preferabil la Cluj.

    as PREFERA sa il deschida la unguri in secuime, sau in timisoara, sau la iasi.
    oriunde numai nu la cluj, ca sunt prea besinosi.
    (stau in cluj)

      (Citează)

    • “Așa cum am anunțat deja, următoarele trei orașe în care vom deschide magazine Ikea în România sunt: Timișoara, Brașov și Cluj, unde demararea construcției depinde de terenurile disponibile, dar și de susținerea pe care o vom primi din partea autorităților pentru aprobarea planurilor urbanistice zonale și obținerea autorizațiilor”

      Timișoara va fi primul.

        (Citează)

  6. Îmi place cum s-a făcut breteaua de acces dinspre bvd spre Ikea/Decathlon

      (Citează)

    • Si mie cum s-a facut breteaua de iesire de acolo. Adica prost spre foarte prost!

      Pentru ca fix in dreptul iesirii este loc de intoarcere spre A2 si deja au aparut accidente, stai sa vezi cand se va tripla (optimist) traficul acolo.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus