un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 4 aprilie 2019

4 Apr 2019  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

Conturi românești de Instagram: Iulia-Carmen.

    6 comentarii

  1. Ai idee cat rahat trebuie sa curete stewardesele de pe Emirates? Hmm?

    Numai proastele se duc acolo, amagite de salariile mari. Conditiile sunt de sclavagism.

      (Citează)

    • Mirceacelbatran

      04/04/2019 la 9:45 AM

      Well, multe nu se duc acolo pentru salarii, ci pentru a calatori. In conditii de sclavagism, probabil lucreaza 90% din romani, macar asta vede lumea, cand se plictiseste, gaseste un mos sau vreaun fiu de dragnea cu bani si gata, s-a realizat pe viata.

        (Citează)

    • ce conteaza? important e sa arati cat de megafericita esti poze. cunosc si eu una, acum a renuntat si vrea sa ramana insarcinata, dar nu prea mai poate, cica stilul ala de viata iti cam afecteaza fertilitatea.

        (Citează)

  2. Printre cele mai mișto NSFW-uri de până acum, ceva deosebit

      (Citează)

  3. Ma gandesc ca cei peste 1000 de ingineri lucreaza paralel, pe parcurs fiind aleasa varianta cea mai buna pentru companie(numar de patente incluse, performante, costuri de productie, etc). Probabil dupa ce este aleasa solutia pe care vor merge va fi imbunatatita de un numar mult mai mic de ingineri.

      (Citează)

  4. Gaelex:
    Ai idee cat rahat trebuie sa curete stewardesele de pe Emirates? Hmm?

    Numai proastele se duc acolo, amagite de salariile mari. Conditiile sunt de sclavagism.

    Detaliaza te rog. Poate salvezi alte “proaste” care nu stiu despre ce este vorba.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus