un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 3 aprilie 2019

3 Apr 2019  ·

ȘTIRI  ·

4 comentarii

O știre pentru care n-am găsit link, că abia a venit pe email:

PC Garage lansează o soluție de creditare împreună cu BRD, completată cu o reducere de 7%

Acesta presupune condiții de eligibilitate flexibile și potrivite pentru orice buzunar, cu o perioadă de rambursare de la 18 la 60 luni, un plafon de finanțare foarte generos, de minim 1000 Lei și de maximum 20 000 Lei, precum și o dobândă lunară fixă de 1,5%. Iar pentru “condimentarea” acestui demers, PC Garage oferă și o reducere de 7%, aplicabilă exclusiv produselor achiziționate prin “Creditul de Gaming”. Din punctul de vedere al opțiunilor disponibile, clienții au de ales dintr-o gamă foarte largă de produse. Astfel, sunt oferite peste 100 de laptopuri de gaming potrivite pentru toate tipurile de jocuri, cu livrare imediată din stoc, peste 300 de componente și peste 45 de modele din categoria sistemelor de gaming gândite, asamblate și testate de către specialiștii PC Garage. Acestora li se adaugă şi 13 sisteme ce poartă siglele unor producători precum MSI, ASUS și Lenovo.

  4 comentarii

 1. Yup, piata s-a dus la canal si nu mai merge treaba in Romania. Cand vezi ca PCGarage, niste baieti foarte destepti de altfel, fac partneriat cu cea mai comunista banca posibil, ceva e nasol in economia Romaniei.

    (Citează)

  • Vezi ca baietii aia destepti de care zici tu apartin acum de eMag, deci nu ar trebui sa te mire asocierile cu diferite banci.

   Nu sunt hater nici PC Garage nici eMag, doar zic ca acum nu prea mai poti face diferenta intre cele doua magazine.

     (Citează)

 2. știrea cum că iPhone lucrează la un telefon de mici dimensiuni este în fiecare an și niciodată nu se realizează

    (Citează)

 3. Adica super creditarea aia are dobanda de doar 18% pe an? Pai nu mai bine mergi si iei un imprumut de nevoi personale cu maxim 10% dobanda daca vrei neaparat ultima placa video? Sau si mai bine cumperi cu un card de rate fara dobanda? Asa e cand bate rata la usa in fiecare luna.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus