un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 22 aprilie 2019

22 Apr 2019  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

 

O stație Supercharger în Kettleman City: 40 de puncte de încărcare!

  11 comentarii

 1. Au blocat si mail in Sri Lanka?
  Sau era nevoie de niste live-uri pe facebook?

    (Citează)

 2. Pai au blocat doar social media, oamenii (prietenii, rudele) pot fi contactati prin sms, sau sunat, etc .. Nu cred ca trebuie sa postezi pe fb “mami sunt bine”

  Desi nu sunt adeptul strategiei “daca nu pot sa combat sau sa corectez, mai bine interzic de tot”

    (Citează)

 3. A fost intr-adevar haioasa aia cu “să lași toți turiștii fără posibilitatea de a contacta alți oameni.”. Nu e FB, instagram si alte mizerii din astea, se prabuseste civilizatia. Ajungem in situatia aiuritoare in care folosim telefoanele ca sa sunam pur si simplu. Unde ajungem in felul asta? altfel misto ideea de a face schimb de experienta Iasi, Romania – Colombo, Sri Lanka.

    (Citează)

  • Sa vorbesti la telefon? Cu alti oameni? Dar ce, esti salbatic?!
   Urmatorul pas e sa folosesti SMS si deja in momentul ala e ca si cum ne-am intoarce in pesteri.

   /s (in caz ca nu era evident)

     (Citează)

 4. Se poate comunica pe mail cu cei din Sri Lanka

    (Citează)

 5. Ptr comunicare exista pe displayul fiecarui smartphone o iconit numita “telefon”. Intri acolo si poti suna pe cine vrei. Cica e foarte cool, asa ca pe vremuri, efectiv te auzi cu celalalt. Mi se foarte tare.

    (Citează)

  • Da, dar asa nu mai poti face stiri de cancan. :))

     (Citează)

  • Totusi ar fi un aspect de luat in calcul aici: daca esti localnic sau un turist care si-a luat o cartela prepay locala ca sa evite roamingul exorbitant, ai acces la date intr-o cantitate oarecare (niste GB) pentru un pret decent (niste dolari/zeci de dolari). Cel putin asa e prin tarile din jur, in Sri Lanka n-am fost.
   Minutul international catre Europa cat e? 1 dolar? 2 dolari? Ce faci, cheltui sute de dolari pe apeluri? Dai beep sa te sune inapoi cei cu care ai nevoie sa vorbesti?

     (Citează)

  • Am si uitat sa mentionez wifi-ul gratis de la hotel :)

     (Citează)

 6. Nu ca asi fi de acord cu blocarea social media dar de cand e asta singura forma de comunicare? Sau dupa ce ai dat-o in balarii acum cateva saptamani cand ai spus ca internetul e www intre timp te-ai razgandit si mai nou internetul e social media?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus