un blog de Radu Dumitru

Robotesc și la canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Știri despre tehnologie – 6 martie 2019 (și lansarea Ursus la tank)

6 Mar 2019  ·

ȘTIRI  ·

20 comentarii

Ursus from the tank: credeam că este un tanc din care pe țeavă iese bere, dar se pare că sunt recipiente speciale ce ajung în mai puțin de 24 de ore de la fabrică și până în restaurantele sau barurile unde se servește, ca să fie foarte proaspătă. Ursus de la tanc se bea doar în anumite localuri.

Oficial termenul de valabilitate în local este de 14 zile sau, cum îi spun managerii restaurantelor, “până se termină”. Am băut ieri nu una, ci două halbe(!) și mi s-a părut mai puțin acidulată decât cea normală, ceea ce îmi place, și bună la gust; este filtrată la rece, dar nepasteurizată. Între Ursus normală și Ursus de la tank, aș lua din cea din urmă.

  20 comentarii

 1. Gasim pe undeva lista localurile in care este furnizat Ursus La Tank? Thx.

    (Citează)

  • Acum a venit comunicatul: URSUS Tank este disponibilă doar în anumite locații selectate din segmentul Horeca din București, printre care se numără: Biutiful, Beert, Draft Pub, dar și din țară: Buzău – O brothers, Constanța – Library, Craiova – Downtown și Târgoviște – Towers.

     (Citează)

 2. localurilor* :facepalm

    (Citează)

 3. hehehe, mai in tinerete am lucrat intr-o fabrica de bere. dimineata se aduceau mostre proaspete din fiecare sortiment, ca sa fie degustate de catre cei din conducere. aia luau cate o gura si gata, restul trebuia varsat la chiuveta.
  dar noi, cativa eroi necunoscuti de la birouri, nu puteam ingadui o asemenea crima odioasa. asa baut noi cea mai proaspata bere posibila, o buna perioada :)

    (Citează)

 4. Numar de locuri disponibile:
  Total număr locuri – Locuri plătite.

    (Citează)

  • Păi de unde știu câte locuri sunt ocupate? Că angajatul care-ți ia banii îți dă un tichet pe hârtie, nu raportează nicăieri că i-au mai intrat 5 mașini acolo.

     (Citează)

 5. Ursus din rezervor suna prea românește?

    (Citează)

 6. Faptul ca e mai putin acidulata eu il vad ca pe un mare minus.
  Bine, asta daca nu-ti place berea englezeasca, care e un mare fas.

    (Citează)

  • Eu prefer mai puțin acidulată, merge mai bine cu mâncare, nu te faci balon.
   Posibil să mi se fi părut mie că e mai puțin acidulată, totuși. Trebuie să gust cândva comparativ.

     (Citează)

 7. https://goo.gl/images/j2R8P2 tancuri (recipiente de servire)

  Nimic spectaculos, foarte misto e faza cu filtrare la rece (un gimmick reusit).

    (Citează)

 8. Unde bem?

    (Citează)

 9. nashu_mare:
  tancul este locul unde se produce berea, nu unde se depoziteaza pentru “rezerva”.

  Doar că a scris tank, nu tanc.

    (Citează)

 10. Curtea berarilor ar fi o locatie pentru berea la tank, am incercat anul trecut.

    (Citează)

 11. Teava aia e legata la wc în spate, cum era și cu agiasma de la biserica care venea de la robinet.
  Sticla e baza e cea mai sigură.

    (Citează)

 12. Acțiunile a două bănci olandeze (ING și ABN Amro) precum și titlurile grupului bancar austriac Raiffeisen Bank International (RBI) au scăzut marți, după ce în presă au apărut articole referitoare la implicarea acestor bănci într-o rețea de spălare de bani prin care au trecut miliarde de euro provenite din Rusia, transmite Reuters

  Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/financiar/actiunile-ing-si-raiffeisen-in-scadere-dupa-un-articol-in-care-sunt-acuzate-de-spalare-de-bani-18925949

  Ia te uite, maica, cum fecioarele astea neprihanite din Vest au cazut pe mana rusnacilor! Of, of! Saracele banci. Si cum le mai plang unii de mila pe la noi prin Romania.

    (Citează)

 13. Aplicațiile alea cu parcarea sunt deja pre-hack-uite sau trebuie sa ne ocupam manual? Mai țineți minte faza cu cartelele nfc la ratb…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus