un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 4 martie 2019

4 Mar 2019  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

Instagram cu pisici: Hosico.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hosico Cat (@hosico_cat) on

    13 comentarii

  1. Ma gândeam că după ce Google mă întreabă cum a fost la localul “VVhey” unde am fost, È™i FB îmi sugerează ca prieteni doar anumite persoane care eventual au telefonul conectat la o anumită celulă – nu folosesc aplicaÈ›ia, ci în browser – dacă nu cumva FB foloseÈ™te sample-uri/recunoaÈ™tere vocală, inclusiv prin telefonul colegului din preajmă. Spun doar unii, pentru că, fără internet la o locaÈ›ie – eu, mi-a făcut sugestii ulterioare, dar doar pentru câteva persoane din locaÈ›ie…

      (Citează)

  2. Vineri am văzut o Tesla S în parcare la Dristor Tineretului (ce ciudat sună asta).
    M-a întrebat copilul ce maÈ™ină e aia È™i mi-a luat vreo juma’ de minut până s-au conectat sinapsele È™i am recunoscut sigla.

      (Citează)

    • In Olanda e de-a dreptul ciudat. In medie, intr-un drum de 50km pana la munca, vad cam 6-7 Tesla. In ultimii ani din ce in ce mai multe Model X. Nici un 3 pana acum, desi am vazut unul acum cateva luni intr-un mall.

        (Citează)

    • Sunt vreo 8 în BucureÈ™ti, inclusiv Tesla X.

        (Citează)

  3. Mersi pt. Dark Mode in Messenger :)

      (Citează)

  4. Ce mai râdea Iulia Stanciu de Altex că fac Black Friday in fiecare luna. Fix asta face si eMag/fashion days.

      (Citează)

  5. – Tesla a avut mereu probleme. Nu i-as sapa groapa inca.
    – Da, transferul banilor prin WhatsApp era chestia care imi lipsea. Avand in vedere increderea pe care o am in Facebook, abia astept functionalitatea asta.
    – A folosit careva Dash buttons?
    – Subaru ar putea sa nu mai dea masinile cu parfum.

      (Citează)

  6. Nu urmaresti meowed pe instagram?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus