un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 14 martie 2019

14 Mar 2019  ·

ȘTIRI  ·

21 comentarii

Astăzi plec în concediu. Nu dați foc la casă în lipsa mea, ca să zic așa.

  21 comentarii

 1. Flanco este dovada ca oamenii inca sunt prosti si cumpara scump ce ar gasi mai ieftin pe Altex sau PCGarage sau Amazon.

  EA si-a recuperat banii cu varf si indesat, jocul lor este imbecil. Orice joc in care mori in 5s este imbecil si trebuie dezinstalat. Dar oamenii sunt si masochisti pe langa prosti. De aia au atata succes drogurile in lume.

  Nu au fost picate, doar ca nu se puteau trimite poze, mesajele au venit normal. Am anuntat pe Digi24 pe whatsapp, nu cred ca au facut ceva. Probabil era stire prea importanta, fiind vorba de ceva care chiar afecta romani.

    (Citează)

  • La nimeni nu mergea aproape nimic cu orele, la Gaelex totul bine.
   De ce insiști să ne tot zici baloane?

     (Citează)

  • Ti-as da printscreen-uri din discutii, sa trimit mesaje si sa primesc a functionat. Poze in schimb de abia azi dimineata am putut trimite.

     (Citează)

  • Au fost probleme ore întregi. Si eu am printscreen că nu mergea în 2 conversații să trimit mesaje. Imagini nici atât. După 5 minute mergeau mesajele.
   Acum oare să cred ce am văzut eu sau ce zici tu?

     (Citează)

 2. Mie Flanco mi se pare ca un pacient in moarte clinica, tinut in viata de aparate.

    (Citează)

  • Și rezultatele financiare dovedesc contrariul.

     (Citează)

  • In online flanco este mort de multa vreme. Daca intri pe site-ul lor gasesti 3-4 produse din fiecare categorie.

     (Citează)

  • Ion, au aceleași produse ca în magazin + unele doar pentru online probabil.
   Dar poate voi știți mai bine, că doar voi aveți cifre de miliarde de lei.

     (Citează)

  • Flanco au urmatoarea strategie : s-au retras din mall-uri, unde chiriile si cheltuielile ii treceau pe pierderi, vand in orase mici din tara , au micsorat magazinele in unele Auchan , eu relocat multe magazine in zone cu chirii mai mici .
   Alta caracteristica : Flanco e nr.1 la vanzari prin Credit , cititorii acestui blog probabil nu fac parte din target-ul Flanco, dar exista sute de mii de familii in Romania care nu au bani sa isi cumpere un Frigider cu plata pe loc, si platesc 4-5 ani rate la el .
   Nu le mai plangeti de mila, au o strategie buna. Legat de online, ei vand mult in marketplace emag, de asta nu se chinuie cu flanco.ro .
   Probabil ca stiti, Flanco este 100% proprietatea lui Iulian Stanciu, CEO Emag .

     (Citează)

 3. Astăzi plec în concediu

  Și mâțele?

    (Citează)

 4. Flanco are magazin fizic in orice catun din tara (are magazine in orase sub 10-15mii locuitori). Pentru clientii de moda veche, care vor sa puna mana pe un televizor inainte sa il cumpere, este un magazin ok. Ca au preturi mari, asta e vizibil in orasele mari unde este si altex/mediagalaxy iar magazinele flanco sunt pustii.

    (Citează)

 5. Concediu placut? Stiu ca vor urma articole dar care este destinatia?

    (Citează)

 6. Iona: Și mâțele?

  se au una pe alta ..

    (Citează)

 7. cifrele de la Flanco imi suna a 2009

    (Citează)

 8. Reducerile alea ne ajuta pe noi europenii cu ceva?

    (Citează)

 9. Aseară a fost urgent sa trimit niște poze pe messenger Facebook. Nu știam ce se întâmplă.

  Rezolvat pe whatsapp

    (Citează)

 10. Urmăream de ceva un Versa dar sub 800 lei nu l-am văzut niciodată. Am fost impresionat că l-am găsit la Flanco de BF cu 500 lei. Nici nu verificasem inițial dar după vreo 2 zile când m-am trezit eu am văzut… bineînțeles că nu mai era nici praful de pe cutie în stoc dar de acum o sa știu.

    (Citează)

 11. Se pare ca nu doar eu n-am mai calcat printr-un Flanco. Curios totusi cum de scot acele cifre care sunt imense pentru cat de nepopular a devenit in ultimii ani.
  Probabil are legatura si cu faptul ca proprietar este acelasi Iulian Stanciu (eMag, NOD, Pegas etc) si probabil vand foarte mult in marketplace-ul emag.

  In alta ordine de idei ma asteptam ca tumblr sa scada la jumatate nr de utilizatori si in maxim 2 ani sa deceada. Mai este totusi timp..
  Ce-i drept, ei spun ca a scazut traficul cu 17%, nu nr. de vizite sau useri activi.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus