un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Lenovo Gaming Days are oferte bune la laptopuri de gaming

8 Mar 2019  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

Prețurile de la Lenovo Gaming Days, acum pe PC Garage, sunt chiar bune. Dacă aveți în plan să cumpărați un laptop de gaming, acum poate fi un moment bun.

Sunt doar șase laptopuri Y530 în ofertă.

Cel mai ieftin, 3.498 lei redus de la 4.298 lei, are ecran de 15,6 inchi, Core i5-8300H și 8 GB RAM cu o placă GeForce 1050 și stocare pe SSD de 512 GB. Are 2,3 kilograme și vreo 25 mm grosime.

Cel mai scump din ofertă, 5.698 lei redus de la 6.898 lei, are ecran de 15,6 inchi cu refresh la 144 Hz, procesor Core i7-8750H și 16 GB memorie RAM, placă GeForce 1060 cu 6 GB memorie și stocare pe SSD de 512 GB și cu HDD de 2 TB. Tot 2,3 kilograme.

Există alte patru modele Y530 cu configurații intermediare, diferind procesorul, RAM-ul și placa video.

M-am uitat pe price.ro, ofertele sunt mai bune decât ce-i în restul pieței în acest moment. Probabil că PC Garage are o înțelegere cu Lenovo pentru a vinde rapid o cantitate mare de astfel de laptopuri de gaming. Campania ține până duminică și stocurile sunt limitate. Dacă săpați suficient de mult prin price.ro după part number-ul exact, veți găsi și evoluția prețurilor în ultimele luni cu un click pe simbolul de grafic.

  8 comentarii

 1. Nu mai recomand Lenovo dupa ce unul din asta cu pretentii a venit fara antenele placii wireless conectate in ea.

    (Citează)

 2. Eu sunt fan Lenovo, avand un raport calitate-pret excelent. Am 2 modele diferite, cu procesoare bunicele, amandoua cu placa video dedicata, cate 8 giga de ram si hdd de 1 tb. Le-am facut upgrade cu cate un ssd in locul cd-romului si merg excelent. Unul din ele chiar a trecut prin diverse socuri mecanice si in afara de multiple zgarieturi nu are nimic. Gamingul pe Pc nu ma mai atrage, dar daca as cauta un laptop de gaming as merge cu siguranta pe varianta Lenovo

    (Citează)

 3. La momentul actual nu ai cum sa dai gres cu un Lenovo, parerea mea (fie office sau gaming). As recomanda oricand in detrimentul ASUS. Am un TP X1 Carbon si un Y700. Ambele se misca foarte bine iar cel de gaming (Y700) este decent de silentios in jocuri.

    (Citează)

 4. Dupa toate scandalurile legate de securitate in care au fost implicati in ultmii ani, nici gratis nu as lua un laptop Lenovo. Norocul lor este ca, din cauza excesului de informatii de zi cu zi, memoria colectiva e scurta.

    (Citează)

  • Se vede ca sunt facute cat mai ieftin si la limita calitatii proaste, dar totusi sa se vanda inca.

   Poate de BF anul acesta imi voi lua laptop nou, dar nu prea stiu in ce brand sa am incredere. Am impresia ca toate sunt din ce in ce mai proaste.

     (Citează)

 5. 2 experiente neplacute am avut cu garantia la produsele lor. Poate am avut eu ghinion.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus