un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Concurs cu premii Omen by HP pentru pasionații de PC modding și design inedit de carcase

26 Mar 2019  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Uitați un concurs mișto pentru cei cu imaginație și talent la design. V-ați uitat vreodată la o carcasă de PC și v-ați gândit că, dacă ați avea acces la componente și ateliere mecanice, ați face una cu aspect extraordinar, poate în formă de cap de dragon? Eventual cu flăcări?

Sau, ca să meargă mai bine cu tehnologia, poate un robot, răcirea cu apă colorată simulând arterele acestuia? Sau poate în formă de navă spațială sau cu tematică din filmul vostru preferat SF?

Exemplele de mai sus parcă arată că eu nu am imaginație, dar cei care au se pot înscrie în concursul HP Modding Contest organizat de Omen by HP. Perioada de înscrieri ține până la 5 aprilie, când puteți trimite schițe sau desene tehnice pe site-ul hp.ro/omenmodding. Va fi o jurizare ce va evalua gradul de creativitate al ideilor propuse, dar și fezabilitatea realizării lor.

Premiile sunt mari. Premiul I este un laptop de gaming Omen by HP cod 17-an107nq de 17,3 inchi, cu procesor Core i7-8750H, placă video 1070 cu 8 GB memorie video, 12 GB RAM și două unități de stocare. Premiul I vine și cu realizarea practică a design-ului propus de participant, se vor ocupa cei de la Lab 501 să producă și să asambleze carcasa respectivă, probabil cot la cot cu câștigătorul.

Există și alte premii; premiul II este un monitor de gaming Omen de 165 Hz, rezoluție 2560 x 1440 pixeli, iar premiul III un set complet de periferice Omen format din tastatura mecanică Omen Sequencer, căști Mindframe și mouse Reactor.

Carcasa va fi ulterior prezentată public. Înscrieți-vă deci în concurs dacă vă tentează acest tip de proiectare și design, poate că vă veți vedea ideea pusă în practică.

 

    6 comentarii

  1. off: Cand se intorc stirile zilei despre tehnologie?

      (Citează)

  2. Mai degraba cum sa faci rost de design de produse cu bani putini pe “ spatele la fraieri” mascat sub forma de concurs

      (Citează)

    • Sigur, o corporatie cu buget de R&D de 1.4b$ pe an sta la mana unor concursomani pentru designul produselor viitoare.

        (Citează)

    • @benea
      Atunci articolul 6.4 din regulament ar trebui sa nu existe, daca nu le pasa de proprietatea intelectuala asupra designului.

        (Citează)

    • Regulamentele sunt standard framework pentru orice concursuri sau chiar proiecte de voluntariat susținute de corporații. Nu s-a făcut regulamentul de la 0 pentru concursul ăsta și nu ar fi fost lansat dacă nu corespunde tuturor politicilor interne. Așa se protejează că pot folosi poze / video cu participanții sau creațiile lor în diverse alte activități de marketing fără a se teme de vreun copystrike. Corporațiile sunt legal freaks.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus