un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 15 februarie 2019

15 Feb 2019  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

The Beer Institute, magazinul de bere românească artizanală fotografiat de mine lângă ASE, a deschis un nou magazin în clădirea Agora Floreasca, din Calea Floreasca 111-113.

  8 comentarii

 1. Apropo de Spotify, acum este disponibil și ultimul album Subcarpați.

    (Citează)

 2. niste magari astia cu institutul berii. banuiesc ca urmatorul magazin o sa il deschida in pipera. la saracii si barbarii din sud nu se gandeste nimeni. #bulangii

    (Citează)

 3. Android 9 a venit si pe S9, de vreo saptamana sau mai bine

    (Citează)

 4. Ender:
  niste magari astia cu institutul berii. banuiesc ca urmatorul magazin o sa il deschida in pipera. la saracii si barbarii din sud nu se gandeste nimeni. #bulangii

  Hop Hooligans sunt prin sud.Poate cei mai buni berari din Bucuresti

    (Citează)

  • Da, dar Ender are dreptate. Nu că Beer Institute sunt măgari, că nu-i vina lor, dar prea multe afaceri ce vând produse de nișă sau scumpe sunt în nordul orașului.

   Vorbeam zilele trecute cu cineva că în partea de centru, sud, est sau vest nu ai de unde să cumperi carne de vită de calitate. Toate magazinele care vând așa ceva (Vaca Muuu, Carrefour Băneasa, Metro Băneasa, Selgross Băneasa, Mega Image de lângă Promenada șamd) sunt în nord.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus