un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Unde găsesc postere mari?

21 Jan 2019  ·

GÂNDURI  ·

23 comentarii

Am o jumătate de perete gol într-una dintre camere și o fantezie foarte safe for work legată de acea zonă: să pun un poster de mari dimensiuni acolo, ceva cool din vreun film care-mi place mult, să zicem.

Așa că întrebare: știe cineva unde pot găsi astfel de postere mari în România, să zicem de 2 x 1 metri? Sau măcar A0, care este 1189 x 841 mm? Că eu n-am văzut pe nicăieri.

Țin minte că în străinătate, într-un FNAC din Barcelona, am văzut astfel de postere mari. La noi, cele mai mari văzute sunt cele de mai jos și cred că le-am fotografiat într-un Cărturești în 2017 (am de mult această idee, dar mi-e teamă de Matilda și până acum n-am exprimat-o public, dar #fărăviolență!):


Aș vrea să știu că găsesc constant astfel de postere ca să le pot schimba din când în când. Alternativ aș putea să merg undeva la o printare de calitate și să-mi fac singur unul. Alternativ aș putea pune un televizor 4K în mod vertical acolo pe perete și să afișez pe el ce imagine vreau eu, dar am zis să nu mă arunc până acolo.

Tot îmi apar pe Instagram reclame la Displate, care face postere pe metal și au tot felul de modele mișto cu scheme tehnice. E mișto și ideea aceasta.

    23 comentarii

  1. In Carturesti Verona aveau ceva de genul asta.

      (Citează)

  2. Era un user de pe fostul computergames.ro care realiza canvas-uri inramate, am luat diferite postere de la el, nu mai stiu insa de el.
    Poti gasi sa-ti faci custom undeva pe la noi daca ai png-urile/jpg-urile mari ale posterelor, te costa cred ca pana in 150 RON un canvas A2-A1.

      (Citează)

  3. “Alternativ aș putea pune un televizor 4K în mod vertical acolo”

    Si asa ajungem la esenta problemei. De fapt tu vrei sa iti cumperi un televizor si nu stii cum sa iti convingi nevasta.

      (Citează)

  4. https://www.europosters.ro/afise-cu-filme-si-seriale/

    Nu i-am utilizat ca si servicii insa daca te intereseaza partea de filme este posibil sa ai ceea ce te intereseaza aici.

      (Citează)

  5. Eu mi-am facut la comanda la https://www.magazintablouri.ro/
    Le-am trimis poza dorita si am ales o dimensiune si ei s-au ocupat de tot. Am platit 220 + 25 transport. Poza e pusa pe canvas iar cadrul este din lemn. Dimensiune 70x140cm si am pus pe el o poza din Rainbow Six Siege. Pe perete l-am agatat cu un Kit Minirail Stas https://www.pictorshop.ro/ro/kit-complet-simeza/1152-kit-instalare-simeza-minirail-stas.html

    Daca vrei sa vezi cum vine tabloul prins cu sistemul asta iti pot trimite pe email 2-3 poze cu el agatat pe perete.

      (Citează)

  6. iti dau un link cu icoana 2x3m

      (Citează)

  7. Gasesti la Dedeman Baneasa in zona unde sunt perdele/draperii pe culoarul central.
    Este un raft care arata la fel ca cel din poza publicata in articol.

      (Citează)

  8. Daca ai artwork-ul atunci in Bucuresti se gasesc cateva printshop-uri care fac tipar digital la fimensiune mare (hartie, vinil, etc).

    Gaben parca era in domeniu…

      (Citează)

  9. Eu iti recomand un fototapet cu cascada, sau, mai bine, o carpeta cu Rapirea din serai pri, pentru cunoscatori, cu ursoaica cu puiii.

      (Citează)

  10. Exista niste site-uri de afara care livreaza asa ceva, dar daca nu vrei sa astepti iesi mai bine cu cineva care iti printeaza.

      (Citează)

  11. Affiche Cinéma Originale Grand Format – Star Wars : Le Réveil De La Force (format 120 x 160 cm pliée) https://www.amazon.fr/dp/B01ELH50PW/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_ftErCb4Y7R76N

      (Citează)

  12. Salut Radu,

    La Cinema Trivale (Pitesti) sau Cinema Carpati (sinaia) avem o gramada de postere format 700 x 1000 pe care le dam gratuit fanilor unui film anume.
    Trebuie doar sa ne anunti si iti punem unul la pachet.

    Mihai.

      (Citează)

    • Mișto din partea voastră!

      @nwradu: eu am pus pe un perete gol rame pentru viniluri. Poate e hipsterism, dar le poți schimba pe măsură ce te plictisești de ele.

        (Citează)

  13. Incearca sa achizitionezi o lucrare de arta, astfel ai avea un obiect de calitate in casa, unic si care poate, in timp, isi va creste valoarea. In plus (avand in vedere bugetul) ai incuraja un artist sa continue….

      (Citează)

  14. Eu as opta pentru postare/reclame mai vechi, cred ca ar da un aer interesant.

    Cand eram mai mic aveam 3 sau 4 reclame cu Malboro, Camel si Discovery, formatul era ala de caseta luminoasă stradală. Singurul dezavantaj este că erau grele și mai cădeau de pe perete.

    Acum vreau sa fac 2-3 canvasuri cu fotografii facute de mine, dar mai intai sa fac fotografiile :)).

      (Citează)

  15. fa un copil si rezolva el problema cu decoratiunea peretelui

      (Citează)

  16. Eu pe https://cewe.ro mi-am scos poster si tablouri cu rama de lemn foarte mari

      (Citează)

  17. Alex:
    Daca e cu R6 Siege vreau si eu sa vad :)

    Here you go.
    https://i.imgur.com/8g7f6LM.png

      (Citează)

  18. Giovani:
    iti dau un link cu icoana 2x3m

    asteptam…

      (Citează)

  19. ionut:
    fa un copil si rezolva el problema cu decoratiunea peretelui

    … si iata-l! evident, trebuie sa fie cel putin un comentariu care e scris de cineva doar ca sa se bage in seama…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus