blog demisec cu note fine de tehnologie

Căutați o trotinetă electrică? Citiți review-ul de la Ninebot ES2. Urmăriți-mă și pe Instagram și YouTube.

Știri despre tehnologie – 8 ianuarie 2019

8 Jan 2019  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Instagram românesc: George Andronachi. Nume predestinat pentru fotografii cu drona.

  11 comentarii

 1. Apropo de instagram, tot zborul de la Bucuresti la Milano, o tipa din fata mea a terorizat-o pe una de pe insta cu mesaje de genul “Vai! ce poze super mega giga ai! vreau si eu sfaturi ca sa am poze ca tine”. nu erau peisaje, erau selfiuri.
  am crezut ca fac implozie de ras cu nevasta-mea.

    (Citează)

 2. In cazul amenzii pentru cel.ro, aceasta ar trebui calculata strict la cifra de afaceri realizata din cele 3 site-uri preluate *inainte* de a primi autorizarea. NU pe toata cifra cel.ro.

  Pentru ca nu au avut nici o problema cand numarul 1 in online a cumparat numarul 3 – fiind absolut clar ca rezulta o pozitie dominanta – minimul ar fi sa procedeze cu cel.ro ca mai sus.

    (Citează)

  • “Inspectorii au constatat că pe cele trei site-uri ar fi fost listate produse aparținând Corsar și procesate comenzi către clienți înainte de acest aviz.”
   Emag nu vinde produsele sale pe pcgarage, nu e deloc o situatie similara.

     (Citează)

  • In schimb PC Garaj vinde branduri aparținând Dante International. De exemplu Kring. Cumva e tot aia, dar mai pe ocolite.

     (Citează)

  • Urmariti tot textul sau cititi pe sarite? Au facut asta inainte sa primeasca acceptul.

     (Citează)

 3. AMD se pregătesc să scoată procesor (ryzen 3600 parcă, in aceeași clasă cu 8400/9400 intel) cu 8/12 cores/thread, iar Intel scot cu 6/6.

    (Citează)

 4. theSame:
  Este vorba și de $$$$$$.
  Ia un 9900k dacă vrei multi..

  Poate n-ai înțeles, discutăm de aceeași gamă de preț, aprox 200-250euro, midrange.

    (Citează)

  • Gigele, faci diferența între “se pregătesc” și (deja) “scot” ?
   Dacă te interesează performanța reală la procesoare, intră pe userbenchmark și luminează-te; și nu uita să recitești ce tastezi înainte de a apăsa “comentează”

     (Citează)

  • Să-ți mai zic kă va trebui să-ți iei alt sistem de operare decât Win doze pentru că la multiprocesor știe să apeleze corect doar arhitectură Intel?
   Succes la documentat!

     (Citează)

 5. Salut, Radu. Ce stii de castigatorul masinii de la concursul EMAG? Ca ieri a fost extragerea.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus