un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 28 ianuarie 2019

28 Jan 2019  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

    10 comentarii

  1. Veniturile Vodafone sunt mari și pentru că încă au roaming exagerat pentru unele țări, de exemplu Republica Moldova, la frații de peste Prut, plătești 8 €/MB dacă ești pe abonament in timp ce la Orange, Digi și Telekom prețurile sunt sub 2€.

      (Citează)

    • Nu “inca” au. Au avut dar au fost marite, acolo si in alte parti extracomunitare (India, Qatar etc) unde aveau preturi bune, dupa apararitia directivei UE cu privire la roamingul ca acasa in interiorul UE. Ceea ce mi se pare logic, preturile nu se regleaza din pixul politicienilor.

        (Citează)

    • Dar alte firme de telecomunicații au preturi decente plus ca la cartela VDF ai un preț mai bun pentru Roaming decât la abonament.

      Este aberant ca în An Centenar sa plătești Roaming Vodafone în Republica Moldova la fel de mult ca pentru Senegal.

        (Citează)

    • Or avea pentru ca nu de acolo isi scot diferenta de costuri sau taie din alte costuri (dezvoltare, calitate etc). Poate vdf se nișează pe alta piață, nu neaparat a celor care vor sa viziteze Moldova “Anul centenar” este o prostie propagandistica care nu tine de foame.

      Am avut abonament la ei in care aveam preturi bune pentru roaming cu Moldova, Qatar si India Aveam interes si plateam un pic in plus. Aveam interes si de roaming in UE si plateam si acolo resurse. Intre timp, dupa ce a aparut legea asta, nu am mai avut ocazia de a face abonamente noi la ei cu aceleasi conditii (Puteam sa le pastrez abonamentele vechi dar nu aveam optiunea de a alege terminale noi cu acelasi buget). M-am mutat la altii, cu tarife pe roaming extracomunitar mai bune decat ofera acum vdf dar nu mai bune ca cele vdf de acum 3 ani. In schimb, am pierdut resurse pe alte parti. Asta e, de aia sunt mai multi jucatori in piata: analizezi si iei cea mai buna decizie pentru nevoile tale, dar nu e nimeni obligat sa iti ofere aceleasi pret pentru un anumit serviciu.

        (Citează)

    • La Digi ai în Roaming pentru Rep. Moldova – 0.00546 Euro/MB*

        (Citează)

  2. Mai foloseste cineva Zonga? N-am mai auzit de mult de ei.

      (Citează)

    • eu dar ma gandesc sa inchid si sa ma mut la Spotify

      Multe melodii nu le gasesti , unele au fost scoase si nu sunt adaugate , unele melodii nu ruleaza cu play de prima data … etc.

      si platesc 3 E fata de 5 pentru spotify asa ca nu ar fi mare diferenta

        (Citează)

  3. Aia mai lipsea când mă plimb prin magazin, să se bâțâie niște produse de pe raft la mine și să înceapă să cânte și să aprindă beculețe. Yeeey! :)

    Acum pe bune, cei care au creat acel disponzitiv, spun că speră anul ăsta să aibă profit 1 mil de eur iar anul viitor cel puțin 20 de milioane?

      (Citează)

  4. Nu zice nimeni nimic de oferta aia de la Vodafone cu Iphone XS Max care sta acolo de ieri dimineata pe stoc epuizat si zice ca mine(adica astazi) apare una noua?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus