un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 21 ianuarie 2019

21 Jan 2019  ·

ȘTIRI  ·

16 comentarii

    16 comentarii

  1. Propun sa ținem la ora 12 un moment de reculegere pentru băncile care trebuie sa plătească o cota parte din profit apoi la ora 13 alt moment pentru angajatul român care plătește doar 40% din salariul brut pe taxe si impozite.

      (Citează)

  2. Chiar e pe bune fobia americanilor pentru echipamentele Huawei sau e doar o găselniță menita să protejeze producători de echipamente naționale?

      (Citează)

  3. Abia astept sa inceapa reducerile “epice” de la FD. :))

      (Citează)

  4. nashu_mare:
    Un motiv: https://www.bloomberg.com/news/features/2018-10-04/the-big-hack-how-china-used-a-tiny-chip-to-infiltrate-america-s-top-companies

    Nu stiu ce sa zic si de stirea aia. De asta: https://www.techdirt.com/articles/20181019/16330540877/apple-demands-retraction-bloombergs-big-chip-infiltration-story-bloomberg-has-some-explaining-to-do.shtml

    Si unul dintre tipii aia care au scris articolul am impresia ca se ocupa cu vanzarea de ceva solutii de astea de securitate sau ceva. Discutasem despre asta cu cineva care citise mai pe larg lucrurile si … e cam suspect articolul.

      (Citează)

    • Mai era pe aici un studiu de caz in care, prin interventie la nivel fizic, de goluri si de electroni dintr-un procesor, se putea umbla la algoritmii de codare rulati pe acel procesor. Nu mai tin minte unde citisem. Cred ca aici.

        (Citează)

  5. E bine că vine cineva să-i facă concurență Revolutului.

      (Citează)

    • Este bine că È™i celelalte bănci introduc mai multe operaÈ›iuni pe online fără să mai fii nevoit să interacÈ›ionezi cu cineva de la ghiÈ™eu sau să mergi la ATM.
      UniCredit a redus în ultimul an numărul operațiunilor care se fac cu intervenție umană.

        (Citează)

  6. Cum imi sterg contul revolut? Vreau sa ma asigur ca imi sterg toate datele, inclusiv pozele la CI incarcate.

    Nesimtire maxima, dupa poza la CI mai vor si selfie cu tine, ca sa te verifice ca semeni cu cel din poza. Ca ti se vad ochii, daca ai ochelari.

    Bataie de joc, nu e pentru mine mizeria asta. Pentru altii mai prosti, dispusi sa isi dea toate datele unei companii obscure, nu am nici o garantie ca nu le folosesc in scopuri ilegale.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus