un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 16 ianuarie 2019

16 Jan 2019  ·

ȘTIRI  ·

15 comentarii

    15 comentarii

  1. Era stupid de costisitor pentru ANAF sa trimita notificari pentru sumele de 1 si 2 lei. Eu am primit astfel de notificari.

      (Citează)

  2. Bine, ANAF putea să mai aștepte cu datoriile. Presupun că nu sunt morți acum toți ăia cu datorii mai mici, astfel încât data viitoare când mai aveau peste 40 de plată puteau să le mai ceară și ăștia de acum.
    O ducem bine dacă ștergem datorii doar așa, dar sigur nu le place dacă mă duc să îmi plătesc taxele minus 1-2 lei.

      (Citează)

  3. pai normal ca protesteaza taximetristii, ca pe aplicatie nu stie si unde te duce si rating si maimute si ciupeli noaptea prin centrul vechi sau aeroport. motiv pentru care comenteaza la orice: ba ca nu am anuntat ca am pisica desi era in cusca, ba ca nu am anuntat ca am carut de copil ca daca are butelie daia mare cu gaz nu intra in portbagaj desi el nu avea butelie cu gaz dar a tinut sa ma avertizeze pe un ton agresiv si carutu se strangea de-l puteai pune oriunde
    te-ai gandit daca faci un sistem de login?ma dispera sa completez mereu nume si email :(

      (Citează)

    • Asta cu pisica am patit-o si eu. m-a lasat cu tot cu cusca in fata blocului, pe motiv ca are alergie.

        (Citează)

    • Eu cand fac comanda din aplicatie si am situatii de gen (pisica, bagaj, mers la aeroport “ma intorc de acolo pe gol la ora asta boss”) precizez in comentarii.
      Nu stiu daca taximetristii citesc comentariile, probabil ca nu (de obicei sunt sau se prefac surprinsi), dar se linistesc cand le zic ca am precizat. Sau macar am un bun motiv sa-i reclam la firma daca mai fac figuri, dar n-a prea fost cazul.

        (Citează)

  4. Urmăream niște discuții pe grupul taximetriștilor. COTAR vrea să scoată Star/Clever și Uber/Taxify de pe piață. Taximetriștii vor doar Uber și Taxify scoase. Atât că atunci când îi cheamă să protesteze ei nu prea au habar ce se cere oficieal de fapt, li se zice că protestează anti ‘Rebu’.

    Le explica cineva ălora de pe grup ce se întâmplă de fapt și mulți ziceau că ei nu vor să se interzică Clever & co. că au multe curse de acolo, plus că rentează economic să stai cu 1 stație + Clever decât două stații gen… sau ceva de genul.

      (Citează)

    • Ah, aparent acum sunt supărați pe Clever (de 2 zile) pentru că de acum vor accepta și șoferi în regim rent-a-car.

        (Citează)

  5. gabi:
    Asta cu pisica am patit-o si eu. m-a lasat cu tot cu cusca in fata blocului, pe motiv ca are alergie.

    Poate chiar avea…

      (Citează)

  6. “China crește plante pe Lună.”

    Si NASA nu a facut asta pentru ca….

    Mama ce ramasi in urma au ajuns americanii.

      (Citează)

  7. Foarte tare ce postati. Am si eu un site tot cu lucruri despre technologie, http://www.linkit.ro , ma puteti ajuta cu un sfat?

      (Citează)

  8. A6400 e un update la a6300 nu la a5100

      (Citează)

  9. Capotescu Claudiu:
    Foarte tare ce postati. Am si eu un site tot cu lucruri despre technologie, http://www.linkit.ro , ma puteti ajuta cu un sfat?

    Primul sfat ar fi ca sa-ti readuci site-ul online ca momemnat e offline.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus