un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 15 ianuarie 2019

15 Jan 2019  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

Oferte bune de la Revoluția Prețurilor:

  14 comentarii

 1. SSD ADATA SU650 1 TB la 299 lei – are 480 GB :)

    (Citează)

 2. Ce player de streaming muzică folosești acum? Vad că pe Spotify ai două playlist-uri publice, dintre care unul cu Deezer fav.

    (Citează)

  • Spotify. Ăla cu deezer fav este lista de melodii pe care le marcasem ca favorite în Deezer și le-am transferat în Spotify când am trecut la Spotify.

     (Citează)

 3. matthers: came here to say this :)

  Și eu…

    (Citează)

 4. matthers: SSD ADATA SU650 1 TB la 299 lei

  +1

    (Citează)

 5. Cand am vazut ca ai zis 299 lei – 1TB pentru un hard de 560 lei am fugit repede repede sa il comand, dar cand am citit mai cu atentia titlul de pe emag … dezamagire totala :) Nu stiu daca ai gresit tu sau au gresit ei si au corectat intre timp, dar ar fi fost demential sa fie 299 hardul ala. Il urmaresc de ceva vreme pe PCGarage si pica la tzanc ca un upgrade la PC.

    (Citează)

 6. speedy.gonzales

  15/01/2019 la 12:08 PM

  “greseala” a fost pusa intentionat ca sa dati click pe link si sa va seteze cookie-ul, poate-poate mai prinde si radu un mic bonus de profitshare.
  e foame mare, mai ales de cand au redus asta perioada de fidelizare de la activarea cookie-ului pana cand clientul cumpara ceva de la emag.

    (Citează)

  • Dacă voiam să păcălesc pe cineva, ascundeam linkurile prin bit.ly, puneam afiliere pe diverși termeni, puneam automat linkuri pe cuvinte cheie din orice articol șamd. Uneori mai greșește omul.

     (Citează)

 7. Voi cum sărbătoriți ziua lui Mihai Eminescu ?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus