un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

BMW face un facelift seriei 7

16 Jan 2019  ·

AUTO  ·

19 comentarii

BMW face un facelift seriei 7 și nu știu cine desenează mașinile acolo, dar de la o vreme le ies bine de tot.

Cel mai mult îmi place cum le-au ieșit deflectoarele de aer sau ce-or fi ele, în josul părții frontale. Arată bine de tot. Mai sunt și alte modificări subtile: tradiționala grilă BMW este mai mare, farurile au design-ul hexagonal introdus cu cele mai recente modele, capota este mai înaltă în zona din față.

Partea din spate mi se pare că are un design futurist cu acea îmbinare de linii cromate și stopuri LED subțiri. La o privire mai atentă, stopurile sunt tridimensionale și eșapamentul are tot felul de forme ce contribuie la aspectul modern general.

Interiorul este tot de hotel de lux, aproape că mă oftic când văd cum călătoresc alții, mai ales știind din propria experiență conducând un 750Ld că poți beneficia de tot felul de automatizări ce transformă locurile din spate în pat, cu diverse tipuri de masaj, încălzire, răcire, multimedia, veioze și jaluzele comandate electronic. Din ce înțeleg, n-au fost multe modificări la interior, ci doar un volan nou și upgrade-ul de software la BMW Operating System 7, cu asistent virtual și restul funcțiilor noi.


Practic, nu mai văd nici un motiv să nu-mi cumpăr una, dincolo de faptul că încă nu am angajat un șofer!


  19 comentarii

 1. Să nu devenim prea pămpălăi în chestiuni banale precum condusul. Nu avem nevoie de seria 7 ca sa mergem de la punctul a la punctul b.

    (Citează)

 2. Uite care e treaba, eu sunt fan BMW de cand ma stiu, dar grilele din fata arata oribil la modelele lansate recent. Cu fiecare model nou le-au marit, sunt curios ce vor face peste cativa ani. Plus ca au servicii mediocre in RO, am completat formular de contact la Auto Cobalcescu pentru BMW si Midocar pentru Audi -> Midocar au sunat in 2 zile, Cobalcescu dupa o luna.

    (Citează)

 3. Mihai:
  Uite care e treaba, eu sunt fan BMW de cand ma stiu, dar grilele din fata arata oribil la modelele lansate recent. Cu fiecare model nou le-au marit, sunt curios ce vor face peste cativa ani. Plus ca au servicii mediocre in RO, am completat formular de contact la Auto Cobalcescu pentru BMW si Midocar pentru Audi -> Midocar au sunat in 2 zile, Cobalcescu dupa o luna.

  sunt muci BMW/Mini Romania la contact/formulare. Astept o oferta pentru un retrofit de luni de zile. Nici Bavaria, nici Cobalcescu n-au chef sa incaseze 10.000 lei se pare.

    (Citează)

 4. Adrian van Hooydonk

    (Citează)

 5. imi place tare mult stopul ala pe toata lungimea spatelui :)
  blade runner vibe :D

  (stiu,, e si la megane:P)

    (Citează)

 6. Mie la modelul anterior nu mi-a plăcut deloc suspensia prea rigidă. Am mers în spate prin București și pe DN1, și pot să spun că îmi clănțăneau dinții în gură la denivelări mai mari. Mult mai comod mi s-a părut S Klasse.

    (Citează)

 7. beauty is in the eye of the beholder, mie grila aia uriasa imi scoate ochii, e mult prea mare, mi se pare ca la design Mercedes S Klass e mult mai reusit, Seria 7 mi se pare ca la exterior e prea caramida.

    (Citează)

 8. ma doare-n cot de noul facelift de la seria 7 :)

    (Citează)

 9. Stefan:
  Hai ca nu-s atat de mari. Inca,
  https://i.imgur.com/GVbRp1l.png

  Nu le da idei celor de la BMW

  </blockqu

    (Citează)

 10. Nu e nimic subtil la mașina asta.
  Un șifonier caraghios, oricum o mașină la care nu au acces muritorii de rînd care citesc bloguri.

    (Citează)

 11. ..volanul de la BMW se face la noi in sat. Angajatii (buteliile) sunt aerisiti la 3 ore din cauza noxelor puternice, viteii in zona au 3 picioare iar nucii si prunii s-au uscat demuult..

  Asteptam googleBMW autonom.

    (Citează)

 12. 1. grila aia nu are nici o legatura cu masina.
  a fost luata de pe x7 – care e ditai masina – si pusa pe o masina sa zicem mica.

  altfel da, pare masina pe care sa o ai cand esti batran si ingropat in afaceri, incat asta sa fie ‘luxul’ pt tine – o masina super luxoasa de care sa nu te poti bucura ca o conduci.

    (Citează)

 13. dragos: sunt muci BMW/Mini Romania la contact/formulare. Astept o oferta pentru un retrofit de luni de zile. Nici Bavaria, nici Cobalcescu n-au chef sa incaseze 10.000 lei se pare.

  Vrei sa-ti pui volanul de M?
  Detaliaza, te rog, ce jucarii vrei sa-ti pui!
  Mersi!

    (Citează)

 14. Si halatul ? Cat e halatul pt montrul asta ?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus