un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 3 decembrie 2018

3 Dec 2018  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

  8 comentarii

 1. ‘Grabeste-te! Inca 54 persoane se uita acum la acest produs ….’ Sper ca la vârsta de 17 ani eMAG să învețe să scrie cu diacritice.

    (Citează)

  • partea interesanta este ca de la 64 persoane si dand refresh la pagina am ajuns la 132 :)
   cresca vazand cu ochii

     (Citează)

 2. nu o sa scrie nimeni cu diacritice, pe internet alea sunt diavolul.
  nu mai fi tu batran

  george:
  ‘Grabeste-te! Inca 54 persoane se uita acum la acest produs ….’ Sper ca la vârsta de 17 ani eMAG să învețe să scrie cu diacritice.

    (Citează)

 3. 1000 model 3 per zi? poate per week.

    (Citează)

 4. adevarata stire este ca iar are sos kfc la lidl :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus