un blog de Radu Dumitru

Oferte bune de decembrie, plus ghid de whisky, gin și alte băuturi fine. Robotesc și la canalul meu de YouTube, orice Subscribe ajută.

Știri despre tehnologie – 3 decembrie 2018

3 Dec 2018  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

  8 comentarii

 1. ‘Grabeste-te! Inca 54 persoane se uita acum la acest produs ….’ Sper ca la vârsta de 17 ani eMAG să învețe să scrie cu diacritice.

    (Citează)

  • partea interesanta este ca de la 64 persoane si dand refresh la pagina am ajuns la 132 :)
   cresca vazand cu ochii

     (Citează)

 2. nu o sa scrie nimeni cu diacritice, pe internet alea sunt diavolul.
  nu mai fi tu batran

  george:
  ‘Grabeste-te! Inca 54 persoane se uita acum la acest produs ….’ Sper ca la vârsta de 17 ani eMAG să învețe să scrie cu diacritice.

    (Citează)

 3. 1000 model 3 per zi? poate per week.

    (Citează)

 4. adevarata stire este ca iar are sos kfc la lidl :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus