un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 21 decembrie 2018

21 Dec 2018  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Samsung a redeschis magazinul din Carrefour Feeria sub numele Samsung Experience Store, în parteneriat cu Avenir Telecom.

    9 comentarii

  1. Povestea cu Swarm si satelitii lansati fara autorizatie e destul de veche. Merita un articol mai detaliat despre proceduri si autorizatii.
    Si poate ai in vedere si ceva legat de Huawei care sunt tot mai blamati in multe tari.

      (Citează)

  2. Stai asa, deci urmatoarea masina de spalat pe care o cumpar s-ar putea sa fie produsa in Romania? Nu multumesc.

      (Citează)

    • @Giani – gandeste-te la meseria care o practici acum si cum te-ai “simti” daca clientii sau prietenii tai ar zice “giani face/produce/presteaza X ? Nu multumesc” .

        (Citează)

    • Nu ma refer la calitate aici. Ar fi absurd sa consider ca nu ar reusi sa mentina calitatea. Nu am o parere proasta in general despre lucrurile produse in tara, mai ales de companii care au un sistem de asigurare a calitatii bine pus la punct. Doar ca nu vreau sa contribui la economia Romaniei.
      Si e o sansa destul de mare sa existe clienti care nu ar mai dori sa lucreze cu mine pentru ca nu sunt atat de arogant sa cred ca nu am dat niciodata gherle. Sper doar ca am invatat ceva din ele.
      Bine, era mai mult o gluma, doar nu o sa stau sa caut unde e produsa. Daca e un produs bun la un pret bun, DGAF.

        (Citează)

  3. Adica e posibil sa imi vina amenda pentru satelitii pe care i-am lansat cu vecinu Mitica, de ziua celor 40 de mucenici?

      (Citează)

  4. Consiliul Concurenței amendează Orange cu 1% din cifra de afaceri pentru ceva din 2016.

    Ceva-ul ala a fost o chestie profund nelegala, daca articolul e corect si datele de acolo sunt reale. Si tot daca datele din articol sunt reale, trebuia cam 5% din cifra de afaceri, nu 1%.

      (Citează)

  5. Takeway (ceva olandezi) a cumparat cu 1 miliard euro divizia germana FoodPanda..

    Si eu care am folosit la greu cupoanele Takeway de la Vodafone gandind ca ajut economia locala..

      (Citează)

  6. Giani Mucea:
    Nu ma refer la calitate aici. Ar fi absurd sa consider ca nu ar reusi sa mentina calitatea. Nu am o parere proasta in general despre lucrurile produse in tara, mai ales de companii care au un sistem de asigurare a calitatii bine pus la punct. Doar ca nu vreau sa contribui la economia Romaniei.
    Si e o sansa destul de mare sa existe clienti care nu ar mai dori sa lucreze cu mine pentru ca nu sunt atat de arogant sa cred ca nu am dat niciodata gherle. Sper doar ca am invatat ceva din ele.
    Bine, era mai mult o gluma, doar nu o sa stau sa caut unde e produsa. Daca e un produs bun la un pret bun, DGAF.

    Este o ipocrizie ceea ce spui aici cît timp presupun că trăiești în RO.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus