un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 12 decembrie 2018

12 Dec 2018  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

  10 comentarii

 1. haha, interesant e ca topul cautarilor pe pornhub este “lesbian,” “hentai,” “milf” si “step mom”

  pe de o parte, sunt curios cum arata acest top in romania, respectiv daca “lesbian” este tot pe primele locuri – asta apropo de homofobia (si ipocrizia) noastra traditionala.

  pe de alta parte, iarasi imi dau seama ca sunt atipic, pentru ca pe mine nu ma intereseaza nici una din categoriile alea, desi sunt un consumator onorabil, ca sa zic asa :-)) de altfel, eu nici macar nu caut dupa categorii….

    (Citează)

 2. Salut, pana la urma a anuntat ceva Emag azi la ora 12?

    (Citează)

 3. Se pare ca era vorba de cartea foto Romanias.

    (Citează)

 4. Catalin Tanase

  12/12/2018 la 4:36 PM

  Tabul For You este activ de vreo săptămână. Cel puțin pe Android Pie

    (Citează)

 5. “Windows 10 trimite user activity logs către Microsoft deși optezi să nu facă asta ”
  Incredibil, n-as fi banuit asa ceva :)))))

    (Citează)

 6. Laptopul celor de la LG arată cam ca zenbook.ul din 2014 cu excepția bezels.ului.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus