un blog de Radu Dumitru

Canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru și youtube.com/NwraduBlog ••• Știri despre Ucraina

Spuneți-vă rezoluțiile pentru 2019 într-un scurt video și va fi integrat într-un live pe Facebook

24 Dec 2018  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

24 comentarii

Finalul de an este pentru contabili, se pare. La sfârșit de an se trage linie și se fac socoteli, zicea o reclamă sau o știre văzută pe la televizor, am uitat.

Vreme de făcut “rezoluții”, cum se zice. Înseamnă că sunt și eu contabil, am făcut și eu niște planuri pentru anul următor, i-am pus Matildei ce mi-ar plăcea să facem în plus, le-am discutat, am râs că poate de vreo două dintre ele ne și ținem.

Dacă vă place ideea de rezoluții, vedeți că anul acesta a apărut o platformă globală de la Vodafone unde puteți încărca niște clipuri scurte, de 15-20 de secunde. Am urcat și eu unul, alături de alți influenceri celebri ai României, filmat cu telefonul mobil, în care spuneam unul dintre planuri, ceva legat de economie de bani.

Nu vi-l pot arăta. Platforma este foarte “to the point”, se urcă clipul și se completează câteva date de identificare. Nu-i cu share-uri, nu-i cu vreun spam. Clipurile nu apar online momentan, nu vi-l pot arăta nici măcar pe al meu, dar toate (sau aproape toate, depinde de timp) vor fi difuzate la final de an, pe 31 decembrie, într-un mare live făcut pe Facebook de grupul Vodafone. Cum ar fi, clipul meu va apărea și va fi văzut de întreaga planetă, să vadă toți ce-mi promit și să mă bată astfel la cap să mă țin de planuri.

Dacă vreți să adăugați acolo un clip, unul în care vă filmează cineva sau vă filmați singuri stil selfie este suficient. Singura recomandare reală este “să fie pe orizontală”, că probabil așa vor face live-ul. Simplu și rapid. Platforma este ro.vodafoneresolutions.live, iar pe 31 decembrie vor fi difuzate în lumea largă.

 

  24 comentarii

 1. Adică dorințe?
  Suna prea clasic DORINȚE?

    (Citează)

  • Pai nu sunt dorinte bre, sunt rezolutii!
   Adica “Hotărâre luată în urma unor dezbateri colective.”, asta zice dex ca inseamna cuvantul.

   Deci inteleg ca fiecare dintre noi isi pune aici propunerile de hotarari pt anul urmator, le dezbate impreuna cu ceilalti comentatori si, daca se ajunge la un consens, ii sunt aprobate.

   Incep eu: va propun ca in anul urmator sa citim cu totii mai putin blog. Cine este pentru?

   :-)

     (Citează)

  • @Mihai acum sunt rezolutii, FullHD, 4K, Ultra HD 4K, iar de la anul mergem pe 5K si 8K 😂

     (Citează)

  • Dorința este wishful thinking (băi, dar chiar nu putem vorbi în română!), rezoluția este un plan concret, pe care urmează să-l pui în aplicare cu 1 ianuarie moment de începere și buget de timp 12 luni.

     (Citează)

 2. dorinta ar fi ca vodafone sa lase prostiile si sa faca siteul lor functional sa poti sa-ti incarci cartela cu 5 euro din prima, nu din 100 de incercari de pe echipamente diferite.

    (Citează)

  • Da frate sustin si eu asta. Dupa ce ca site-urile astea gen orange sau vdf sunt incredibil de incalcite ca sa nu poti gasi nimic din prima (ceea ce e facut special), nici nu merg calumea.

     (Citează)

  • Poți face abonament și nu mai ai astfel de probleme. Dar despre reîncărcare, nu-i mai simplu de făcut direct din mobil? Sau pe eMAG?

     (Citează)

  • Radu: ai vazut abonament de 5euro?
   ai incercat de pe mobil sa alegi din banda glisanta(este ca nu stii ce e aia) 5euro din plaja uriasa 4-100. ca un idiot de programator nu stie ca n-ai degete laser si eu ca client as fi retardat sa pot introduce din tastatura telefonului suma dorita intr-un camp editabil? da, le-am dat si feedback dar degeaba

     (Citează)

  • @ionut am eu 3 € la Digi, merge blană, nu mă chinui să încarc, am net căcălău, deci hai La mulți ani! :)

     (Citează)

 3. Marean:
  Da frate sustin si eu asta. Dupa ce ca site-urile astea gen orange sau vdf sunt incredibil de incalcite ca sa nu poti gasi nimic din prima (ceea ce e facut special), nici nu merg calumea.

  Vodafone mai e cum mai e, dar orange mi se pare cel mai idiot site. Incredibil asa ceva din partea uneia dintre cele mai mari corporatii din Romania

    (Citează)

 4. Nu sunt hater dar mă întreb cum de Radu a reușit să scrie un articol cu diacritice dar pe site-ul VDF de mai sus doar vreo 3 fraze au diacritice, restul par a fi scrise de un restanțier care își face tema în pauza de masă. Zic și eu.

    (Citează)

 5. Singura mea dorință de la #Vodafone pe 2019 este să nu mai plătesc Roaming 8€/MB când merg în Republica Moldova. #AnCentenar #FratiiDePestePrut

    (Citează)

 6. Sa imi dai unghiile de la picioare.

    (Citează)

 7. nwradu:
  Poți face abonament și nu mai ai astfel de probleme. Dar despre reîncărcare, nu-i mai simplu de făcut direct din mobil? Sau pe eMAG?

  Eu o fac reincarcarea din aplicatia ING sau cea vodafone daca vreau niste bonusuri de la ei.

    (Citează)

 8. nwradu:
  Poți face abonament și nu mai ai astfel de probleme. Dar despre reîncărcare, nu-i mai simplu de făcut direct din mobil? Sau pe eMAG?

  beneficiile la cartela saunt mai mari decat la abonament :)

    (Citează)

 9. Rezoluția mea este 3840×2160 și va rămâne așa în continuare în 2019 :)
  Poate voiai să zici dorințe?

    (Citează)

 10. Rezolutia mea e sa mearga aplicatia vomafone. Acu sta si invarte si invarte si iar invarte. Si pe S7 si pe J7 si pe note 4. Toate actualizate. Si iar invarte si tot invarte. Si tot primesc notificari sa intru sa.mi deschid cadoul. Si intru si invarte si ies si iar intru si iar invarte. Si intr.un final se deschide. Si.ntr.un final imi bag si io ceva.n ea de aplicatie. Si.o sa incep anul in digi. Asta dupa ce am testat reteaua cu o cartela prepaid timp de juma de an. Si.am concluzionat ca merita. Asa ca mue vomafone cu ai vostri 15 euro ptr roaming.

    (Citează)

 11. Rezoluția mea este 1920×1980

    (Citează)

 12. Eu mi-am propus și sper să-mi reușească… să fac curățenie pe desktop.

    (Citează)

 13. Rezolutia mea este 2560×1440 si nu cred ca trec la 4K la anul.

    (Citează)

 14. nwradu:
  Poți face abonament și nu mai ai astfel de probleme.

  Poti face abonament si nu poti plati factura din myvodafone ca nu merge nici din app, nici de pe site :))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus