un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Câteva articole interesante de citit astăzi – 9 decembrie 2018

9 Dec 2018  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Povestea celor care au trecut prin tornada de foc de la incendiul din California. Am rămas cu concluzia că există fenomene naturale despre care n-am crede că există, dacă nu ar trece unii prin ele și nu ar filma și povesti. Imagini cu incendiul găsiți aici.

Despre dependența de gaming și oameni care au trecut prin ea. Cum zice articolul, dacă doar 1-3% dintre gameri devin dependenți precum cei din articol, tot înseamnă că milioane de oameni vor avea astfel de probleme.

Italienii ridică mașinile cu număr străin ce stau de mai mult de 60 de zile în țară. Ei pot rezolva problema neînmatriculării. Autoritățile române de ce nu pot face același lucru cu cele cu număr de Bulgaria?

Cătălin Rădulescu, deputat PSD, are diverse contracte cu statul, inclusiv la Baza Aeriană 86. Vorbim de milioane de euro. Acum poate înțelegeți mai bine de ce omul este așa vocal despre amnistie, grațiere și controlul țării de către PSD.

Milenialii n-au distrus economia, ci economia i-a distrus pe ei. Se pare că, dacă se analizează mai bine diverse statistici, nu ei sunt musai de vină pentru scăderea diverselor servicii și industrii tradiționale. În același timp, nu trebuie să ne mirăm că oameni care intrau în piața muncii exact când începea criza din 2008 se tem acum de modul considerat tradițional de viață, investiții și altele.

Whiskey-uri de 100 de ani au fost descoperite în seifuri secrete. De teama prohibiției, unii americani au ascuns cantități importante de băutură.

Fotografii de vacanță. Este o listă lungă, dar frumoasă, din întreaga lume.

Tripadvisor a făcut un top al celor mai bune restaurante. Pe fine dining pare o listă bună.

YouTube Rewind 2018, dacă vreți să explorați mai în detaliu cele mai populare clipuri pe categorii. Au și un clip ce include vedetele internaționale YouTube.

A apărut noul calendar Pirelli. Și nu pot spune că-mi pasă prea tare.

Teaserul pentru Avengers: Endgame este mai jos. Filmul va fi lansat în aprilie:

  7 comentarii

 1. Youtube Rewind 2018 este cel mai injurat clip de pe Youtube din toate timpurile.

    (Citează)

 2. Am vazut recent ultimul Avengers si nu mi s-a parut deloc prost, ceea ce pt mine a foat o surpriza.
  Din trailer se pare ca o sa dea iarasi nea Cumberbatch timpul inapoi, cum era de asteptat, deci deja sunt dezamagit. Evident ca o sa dea timpul inapoi, ca doar mai sunt filme cu Avengers de facut…
  Endgame my ass :-)

    (Citează)

 3. Italienii rezolvă problema neînmatriculării în țara respectivă pentru ca au un sistem informatic performant, la noi trebuie sa câștige Siveco sau UTI un nou contract pentru a verifica cine are mașină pe BG sau UK si rezidență in România, deși, la ce foame de bani este in Guvernul Dăncilă nu m-ar mira sa grăbească lucrurile.

    (Citează)

  • Nu, că ar pierde voturi. Plus că Guvernul are alte priorități, iar ministerul de interne este condus de Carmen Dan, care nu cred că are vreun plan.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus