blog demisec cu note fine de tehnologie

Out of office pentru o vreme, voi mai posta pe Instagram și YouTube. Articolele sunt programate, robotul este la butoane.

Știri despre tehnologie – 7 noiembrie 2018

7 Nov 2018  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

  8 comentarii

 1. Profit.ro e trompeta ANAT-ului si a celor ce si-ar dori daca se poate sa-si plateasca angajatii cu 50 euro/luna si sa mai si fie ridicat in slavi ca le fac o favoare.

  Am fost la targuri prin Asia unde aia voiau sa ne dea afara din standul firmelor romanesti pentru ca nu se platise factura (sau mintisera cei de la minister ca o platisera) si a fost de mega rahat si penibil. Deci in nici un caz ca nu iau apararea alora.

  Dar inainte de fiecare expozitie cand stii ca mergi, iti scrii in semnatura de la mailuri asta si iti anunti partenerii unde sa te vezi cu ei nu te bazezi ca aia o sa vina si o sa se uite in catalog fix dupa tine.

  Deci asta cu pierdutul de intalniri importante e de tot rasul si arata ca nici ei nu sunt departe de nivelul de organizare si penibilitate al ministerului.

    (Citează)

  • Si ca si PS, mai e si declaratia asta facuta evident sub anonimat: “Pentru acest stand, Ministerul Turismului nu a efectuat o procedură de achiziție publică și a atribuit proiectul direct organizatorului târgului.”

   Cine mai umbla pe la targuri stie ca standurile sunt facute cam numai de firmele agreate de organizatori, ca deh, mai e si un ban de scos de acolo :) Si se fac pe niste scoruri foarte mari ca asta-i farmecul.

   Fiind in blog quality, ar fi frumos ca promovezi articole documentate. In articol nu se mentioneaza pozitia ministerului deloc, nici macar n-au incercat s-o afle ci pur si simplu se bazeaza pe ce varsa un expozant sub anonimat ca doar banii de la ANAT ii primesc, nu de la minister.

     (Citează)

 2. Mai era stirea cu agentii de turism care au plecat in Asia pe banii statului si acolo si-au dat seama ca nu si-au adus produse care sa le prezinte la expozitia de turism in numele României asa ca s-au dus intr-un supermarket si au cumparat produse din Polonia si le-au prezentat ca fiind românești.

  Asta se intampla cand la conducere pui oameni fără experiență și rubedenii.

    (Citează)

 3. Nu i se cînta prohodul uzinei Dacia de la Pitești chiar în urmă cu puțin timp? Se zicea că încet-încet o să mute producția pe alte meleaguri?…

    (Citează)

 4. Mai bine redenumesc adaugand un Google in fata Waze si aia e.

    (Citează)

 5. “prezența României la târgul de turism de la Londra a fost un eșec total.”

  eu pun pariu ca povestea aia de la turoperatori are si un revers, sigur pe de alta parte discutia e ca aia merg acolo si o freaca sau ca oricum nu veneau straini interesati de romania, asa ca daca nu si-au facut procentele de vanzare, au zis ca oricine e de vina numai nu ei

    (Citează)

 6. Orange sunt jegosi din cale afara, am mers la ei la magazin sa schimbe optiunea de 4 euro la 6 euro, am primit mesaj de confirmare si am inceput sa folosesc internetul apoi dupa vreo 2 zile sa aflu ca din creditul de 12 euro am consumat vreo 4 euro pe internet cand optiunea de 6 euro avea vreo 50 Gb de internet. Apoi sa aflu ca ambele optiuni erau active. Serviciul clienti e o gluma proasta, iar unii angajati din magazin nu stiu pe ce planeta sunt.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus