un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 1 octombrie 2018

1 Oct 2018  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

Am făcut o comparație la stabilizare între diversele GoPro Hero7. Mai multe detalii vor fi într-un viitor review.

  7 comentarii

 1. deblocarea prin face id nu se poate face fara cooperarea utilizatorului. daca nu te uiti in directia lui sau daca nu tii ochii deschisi complet, nu se deblocheaza.

  sursa: eu

    (Citează)

 2. “Unii analiști cred că ethereum”
  Bine ca nu ai zis specialisti, ca picam pe jos. Mai urmeaza CTP sa isi dea cu parerea despre ethereum

    (Citează)

 3. Papaya Advertising a lansat un clip despre Referendum: https://www.facebook.com/pg/PapayaAdvertising/

    (Citează)

 4. Azi e ziua internationala a cafelei.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus